Modası geçen birşey olmadığı için şimdiden alıp koymak mantıklıdır.
Çeyiz için kahvaltı takımını şimdiden almak iyi mi?

#gadasından sevgilerle 🤗
Çeyiz için kahvaltı takımını şimdiden almak iyi mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Yakın bir tarihte evleneceksen alabilirsin. Ama öyle bir şey yoksa hiç alma boşuna paran sana kalsın. Her sene her ay yeni , özgün daha güzel modeller çıkıyor zamanı gelince alırsın
Selam gadası🎈
Ben çeyize pek önem veren birisi değilim fakat annem bu konuda oldukça takıntılı evlenene kadar çeyiz yapacak gibi..
Çeyiz için kahvaltı takımı şimdiden alınabilir fakat sade tercih edilmesi en önemlisi gibi desenli olsa modası geçer. 🙄
Bende vaktinde almistim. Zevklerim pek değismez. Iyikide almisim. Simdi resmen iki katindan fazla.. sonuçta porselen cam vs. Kirilabilir takim bozulabilir. Hevesin gecebilir. Moda diye gereksiz paralar harcamk bana uymuyo sanirim.
Alıp kenara koymandan Bi zarar gelmez bende kahvaltı takımımı aldım hatta 2 tane Bi tanesini hazır diğerini kendim ayarladım paketleyip koydum kenara sende bu şekilde yapabilirsin
Cevap
3Cevap
Ne zaman evin ayarlandı o zaman almak mantıklı, ev dekorasyon rengine göre belirlenmeli hepsi.
Sonuçta modaya uyarsan evde kalırsın derdi annem.
Yani sevdin takımı alıyorsun modası gecsede onun senin kalbindeki yeri 1 numara
Valla kardeşim dün bir liste yapmış bir sürü var evlilik sıkıntılı bir sektör. 😂 Fakat yani bence şimdiden almak mantıklı
Yemek takımını alirken onlarida birlikte almak daha mantıklı. Bence evlenirken alışverişte almak daha mantıklı olur gadası 🙂
Ben beğendiğimi yıllar geçse de beğenirim moda diye gidip zevkime aykırı bişey almam o yüzden aldım zaten kahvaltı takımını :)
Ufukta bi evlilik varsa alınabilir diğer türlü alınmamalı zevkler zamanla değişebilir veya daha çok beğenilecek şeyler bulunabilir
Hayır daha bir sürü model çıkar. Baska modelleri görünce pişman olursun. En yakın zamanda alirsan daha iyi olur.
Her sene modeller değişiyor önceden çeyiz almak mantıksız geliyor bana zamanı gelince alınmalı.
Yok be ne tası ne tabağı benim yaşamaya takatim kalmamış
Üstündeki desenlerin modası geçiyor olmaz o yüzden
Bırak onuda kız düşünsün bee 😂😂
Evlilik görünüyorsa olabilir
Hayat pahalısiyor mantıklı alınabilir
Bunu saçma buldum işte
Degil evlencegimiz mechul kim öyle kim kala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?