Evet evet yanlış duymadınız bu kış günü yağmurlu havada sabah namazı kalkıp komple köşe bucak duvar yer mutfak yıkayan ben 😒😒
Günaydın 🌺
Evet evet yanlış duymadınız bu kış günü yağmurlu havada sabah namazı kalkıp komple köşe bucak duvar yer mutfak yıkayan ben 😒😒
Günaydın 🌺
Sabah namazına kalkıp sonradan tekrar yatan çok az insan var. Namazın o manevi gücünü de hissederek bir güzel temizlik yapmışsın. Tek diyeceğim şey sürekli temizlik temizlik diyerek bedenini yıpratma sen daha kıymetlisin
Yaa çok güzel yapmışsında sabahın köründe biraz zor olur bee kıyamam ben sana kolay gelsin ozaman güle güle kirletmek nasip olur inşallah 🙏🥰 şimdi heryer misss gibi olmuştur 👍
Çok iyi yapmışsın sağlıcakla kirlensin inşallah eline emeğine sağlık güzellik 🌺🌿🌺❤️
❤️🙋🌺🥰😍🌿😍😘🌿❤️🌺
Cevap
22Cevap
Namazı kildiysan sorun yok gerisi kolay
Günaydın bende 5 dakika önce uyandım zaten temizliği zor yaparım bir de sabah yapmak zor olurdu 😅 kolay gelsin ve kabul olsun🌺
Amin teşekkür ederim ablacım 😊
Rica ederim abla 🙏☺️
Temizlik yapan kızlar candır.. Biz erkekler de keşke sabahın körü temizlik yapsak ta sevdiklerimizin değerini daha iyi anlardık o zaman
Bu arada sevdiğim bir kalleş çıktı Endonezyalı kapalı bir kadındı gerçek yüzünü görünce çok kötü oldum. Türk kadını candır. Yabancı uyruklu insanlardan uzak durmak gerek. Hepsi duygusuz.
Yok ya eski sevgilim Rusyalıydı mesela o da soğuk davranırdı bana hep başıma bunlar geldi
Yok çok ya hepsi yabancıydı ama Türk sevgilim hiç olmadı.
Bu nasıl bir enercidir ben hiç anlayamıyorum. Hava kapalı olunca ben sürekli yorganımın içine kıvrılıp yatmak istiyorum. Helal olsun valla
Maşallah maşallah. Sonucu güzel olacak sonuçta iyi tarafından bak 😌 kolay gelsinn
Ses çıkmadığı sürece iyi yapıyorsunuz. Yani apartmandaysanız eğer diğer kat sakinlerini rahatsız etmediğiniz taktirde çok iyi enerji.
Onu normal zamanda bile yapmayan ben, bir de o vakitte mi yapacağım? Yapan olursa bile işin gücün yok mu diye kovalarım heeeeeeeeee😂😂
Keşke çalışmasam da sabah namazımı kılıp mis gibi temizlik yapsam 😔
Aferin sana Allah kabul etsin. Sen uyumuyon herhalde
Maalesef alarmı kurdum ama uyanamadin sabah. Namazına
Zikir çekerek uyuyorum odaya besmele çekmeden Ayetel Kürsi Fatiha suresi okumadan uyumam ama bazen oluyor
Rabbim nasip etmez eyler
@linkerboy1991 niye
Allah kabul eylesin amin.. Allah der ki İsa’ya ol dedim oldu diye yani aslında eylemek sadece Allaha mahsus oluyor. Etmek fiili sadece insanlara mahsus.
Çok geç yatıyorsan kalkamazsın erken uyu
@bosinsanlarlaugrasma sanırım bu cevap banaydi
Evet sana :)
Erken uyu erken kalk inşallah:)
@bosinsanlarlaugrasma uyuyabilsem keşke kuzum
namazı kıldık ama temizlik yapmadık işe geldik
amin teşekkürler
Günaydın esmer.
Millet namaza giderken ben kelle paça içmeye gidiyor oluyorum 😂
Eyvallah esmer
İşe gitmek için kalktım. Ya iyi de saat 9'da kalkıp temizlik yapsaydın 🙄
Kolay gelsin en azından günün bereketi sana kalır🍀🖤🗝️
Amin 🤲 teşekkür ederim canım tadilat var bir. aydir evde ben bittim temizlik bitmedi birde bir kaç gündür elektrik gidiyor hasarlı bina yıkım çalışması dolayısıyla sabah dokuz akşam yedi arasında erken kalkayim dedim mutfak biraz karanlık ya yapamıyorum dün tezgah yaptırdım heryer tekrar kirlendi 😒🤭🥴
Sonu ve emeklerinin karşılığı güzel olur dilerim 🌸🦋😊
Rica ederim 🙏🌺
Normalde zar zor yapıom sabah uğraşamam bide dursun akşam yaparım kjsfjdkf
Günaydın. Bende işlerimi sabah halletmekten çok keyif alıyorum
Kolay gelsin
Allah bize de nasip etsin namazımızı kılmayı :/
İyi günler... (:
İyi geceler... (:
Saçmalama lütfen namazını kıl gir sıcak yatağına tekrardan uğraşma Bi de yağmur yağıyor 😀
İşe gidenler burada 🙋♀️
Ben sadece namazı kilanlardanim
Amin cümlemize inşallah
Namaz için mi kalktın temizlik için mi
Allah kabul etsin. Baban gilin evi mi kendi evin mi
Abla sen tek mi yaşıyosun
Günaydın.
Kolay gelsin.
Günaydın knka da derdine noldu ne bu temizlik aşkı
Ellerine sağlık, duvar? 😂
Biz duvarları temizlemiyoruz pek. 😂
Sanırım. 😂
Bir sabah bize gel, döner söylerim sana. 😂
Pasta da yeriz. 😂
Nasılsa ikna oldum. 😂
Teşekkür ederim sana da afiyet bal şeker olsun. 😂
Baş üstüne. 😎😂
sabah namazından bu saate kadar mı?
Evde tadilat vardı ya fayanslar bitti dün tezgah takıldı temizledigim yer tekrar kirlendi 🤧🤧birde birkaç gündür sabah dokuz akşam yedi arası elektrik gidiyor hasarlı bina yıkım çalışmaları dolayısıyla e mutfakta biraz karanlık nasıl yapıcam salon kaldı aklım orada 🤧🙄ben zaten manyağım sebebe gerek yok 😒 hortumu çek komple yıka heryeri akıllı işimi bir aydır bu tadilat beni bitirdi kendi bitmedi ya 🤧🤧
Foşur foşur abiden sonra foşur foşur kadın şoku
o saatte temizlik yapmıyoruz
yok yapmıyorum öyle şeyler
Yok o woartmanlarda rahatsızlık yaratir
yok ebesinin :)
seninki imkansız değil :)
sabah namazından sornada ne biliyim :)
Sabah sabah olur mu
Sen bı ara bana da uğrar misin 😂
Hamarat kadın senii 🥰🙂
evet
no namaz :D