Ev & Yaşam Sizce bu havada beton dökülür mü? teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir haftadır beton bekliyoruzŞansa bugünde yağış var Usta illa dökelim diyor Güncellemeler+1 yıl Gökten dehşet bi şekilde yağan yağmur var bu usta kafayı yemiş abi yağmur az yağıyor diyor Güncellemeler+1 yıl Neyseki yağmur durduda döktük betonu Sizce bu havada beton dökülür mü? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Dökülmez 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayır dökülmez kuruma konusunda sıkıntı yaşarsınız en azından öğleni bekleyin bakalım belli biraz hava yumuşar 1 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İşin ehli bilir bir şey diyemiyorum. Doğru mudur saglam olur mu emin olmak lazım. 1 0 Yorumla
Strexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sıkıntı ama usta diyorsa yapılır yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bildiğim kadarıyla beton ne kadar su çekerse o kadar sağlam oluyor 0 2 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Orası öylede kurumadan şu dökülmez benim bildiğim yağmur betonun şerbetini alır deniyoe Yorumla me_rtoq +1 yıl Çok fazla su çekerse sıkıntı Yorumla
me_rtoq Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Yağmur çiseliyorsa problem değil brom eğer şiddetliyse iş sıkıntı 1 0 Yorumla
laraçınarr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl kuru havada dökülse daha iyi değil mi? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Asıl yağmurda beton dökülüyor 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dehşet görüyorum kan görüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🫨🫨🫨🫨 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Aman allahım 😰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dökülmez
Hayır dökülmez kuruma konusunda sıkıntı yaşarsınız en azından öğleni bekleyin bakalım belli biraz hava yumuşar
İşin ehli bilir bir şey diyemiyorum. Doğru mudur saglam olur mu emin olmak lazım.
Sıkıntı ama usta diyorsa yapılır yapacak bir şey yok
Bildiğim kadarıyla beton ne kadar su çekerse o kadar sağlam oluyor
Orası öylede kurumadan şu dökülmez benim bildiğim yağmur betonun şerbetini alır deniyoe
Çok fazla su çekerse sıkıntı
Yağmur çiseliyorsa problem değil brom eğer şiddetliyse iş sıkıntı
kuru havada dökülse daha iyi değil mi?
Asıl yağmurda beton dökülüyor
Dehşet görüyorum kan görüyorum
🫨🫨🫨🫨
Aman allahım 😰
Yağış olunca dokulmez diye biliyorum
Babam yapmisti olur bencs