Ev & Yaşam Satanist olsaydınız odanızı böyle yaparmıydınız? Yigido_apo58 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Satanist olsaydınız odanızı böyle yaparmıydınız? Güncellemeler+1 yıl Bunu yapan koyu satanistmiş sanırım 🤪😄😂😅 Satanist olsaydınız odanızı böyle yaparmıydınız? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır zaten satanist olmam ben 1 1 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Olma tabi Allah korusun
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Öldürdüklerimin kanıyla boyardim duvarları bu ne böyle 1 1 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Vayy cani vaayyy 😂😂😂 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır. Bir dine mensubum diye her yeri onunla donatmam 1 1 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Herhangi bir inanışımın bu denli fanatik olması mümkün değil 1 1 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Fanatik satanist bunu yapan 🤪 Yorumla
Esmeriimbiciim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Satanisli sevmem nefret ederim böyle insanlarida infaz etmek gerekir 1 1 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Hakkaten şeytana nasıl tapiyorlarsa saçma sapan şeyler yapıyorlar Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sen niye taktın ki bu kadar satanistlere 1 1 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Takmadım ne alâka sadece soru sordum Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Satanist olmadığım için bilemiyorum. 1 23 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Aman olma Allah korusun 😄 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Aminn 😄 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Zaten bunu yapan koyu bir satanistmiş sanırım 😂 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Yoksa sende mi satanistlik yolunda ilerliyorsun 🤪 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Allah korusun kız olur mu öyle 😅 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Ama dikkatimi çekti biraz Pentagram falan filan 🤪 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Benim şeytanın öğretisine ihtiyacım yok 😅 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Korktum senden hshjs 😂 ergensin böyle şeylere kapılma olasılığın yüksek dikkat et derim. Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl 20 yaşındayım knk ergenlik bitti 😅 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Erkekler geç olgunlaşır 😌 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Doğru haklısın o konuda, sen olgunlaştın ozaman heralde hanımefendi 😅 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Siz olgunsunuz ozaman bayan 😄 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Bayan demesek mi? Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Tamam ozaman hanımefendi diyeyim 😄 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Hanımefendi daha kibar sanırım 😅 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Tmdr 🙃 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Kızlar nedense hakkaten erken olgunlaşiyor erkelerden yaaa erkekler çocuk gibiler çoğu ama ben değilim 😌😄 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Çünkü biz erkeklerden daha gelişmiş varlıklarız 😏 satanist bey Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Niye biz gelismedikmi bu arada 😅 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Yorumum kaldırıldı 🤦🏻♀️ Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Benimde 🤦 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Neyse sağlık olsun iyi günler dilerim 😊 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Teşekkür ederim sana da iyi günler 🙂 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cin çarpar 1 1 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl Allah korusun, bunu yapan fanatik satanist knk 😅 Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Beşiktaş taraftarı satanist odası olmuş bu. 0 1 Yorumla Yigido_apo58 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır zaten satanist olmam ben
Olma tabi Allah korusun
Öldürdüklerimin kanıyla boyardim duvarları bu ne böyle
Vayy cani vaayyy 😂😂😂
Hayır. Bir dine mensubum diye her yeri onunla donatmam
😂😂
Herhangi bir inanışımın bu denli fanatik olması mümkün değil
Fanatik satanist bunu yapan 🤪
Satanisli sevmem nefret ederim böyle insanlarida infaz etmek gerekir
Hakkaten şeytana nasıl tapiyorlarsa saçma sapan şeyler yapıyorlar
Sen niye taktın ki bu kadar satanistlere
Takmadım ne alâka sadece soru sordum
Satanist olmadığım için bilemiyorum.
Aman olma Allah korusun 😄
Aminn 😄
Zaten bunu yapan koyu bir satanistmiş sanırım 😂
Yoksa sende mi satanistlik yolunda ilerliyorsun 🤪
Allah korusun kız olur mu öyle 😅
Ama dikkatimi çekti biraz Pentagram falan filan 🤪
Benim şeytanın öğretisine ihtiyacım yok 😅
Korktum senden hshjs 😂 ergensin böyle şeylere kapılma olasılığın yüksek dikkat et derim.
20 yaşındayım knk ergenlik bitti 😅
Erkekler geç olgunlaşır 😌
Doğru haklısın o konuda, sen olgunlaştın ozaman heralde hanımefendi 😅
Siz olgunsunuz ozaman bayan 😄
Bayan demesek mi?
Tamam ozaman hanımefendi diyeyim 😄
Hanımefendi daha kibar sanırım 😅
Tmdr 🙃
Kızlar nedense hakkaten erken olgunlaşiyor erkelerden yaaa erkekler çocuk gibiler çoğu ama ben değilim 😌😄
Çünkü biz erkeklerden daha gelişmiş varlıklarız 😏 satanist bey
Niye biz gelismedikmi bu arada 😅
Yorumum kaldırıldı 🤦🏻♀️
Benimde 🤦
Neyse sağlık olsun iyi günler dilerim 😊
Teşekkür ederim sana da iyi günler 🙂
üşenirim bu ne la jaksd
Hayır yapmazdım..
Cin çarpar
Allah korusun, bunu yapan fanatik satanist knk 😅
Beşiktaş taraftarı satanist odası olmuş bu.
😂😂
Nesin sen
Satanist mi sandın 😅
hayir kötu korkarim