Mavi ve kirmizi arasinda kaldik sizce hangisi
KirmiZi
Mavi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Yatak odası için duvar rengi seçmek, kişisel zevk, dekorasyon tarzı ve istenen atmosfere bağlıdır. Genel olarak, yatak odasında rahatlatıcı ve dinlendirici renkler tercih edilir. Bu renkler, uyku kalitesini artırmaya ve stresi azaltmaya yardımcı olabilir. Bazı yaygın yatak odası duvar renkleri şunlardır:
Beyaz, bej, gri gibi nötr renkler Bu renkler, sade ve şık bir görünüm sağlar. Ayrıca, diğer renklerle kolayca uyum sağlar ve odanın daha geniş görünmesine yardımcı olur. Nötr renkler, yatak odasında dingin bir alan oluşturur1.
Yumuşak mavi, yeşil, pembe ve mor gibi pastel tonları: Bu renkler, gökyüzü, deniz, çiçek ve doğa gibi unsurları çağrıştırır. Pastel tonları, sakinleştirici bir etki yaratır ve yatak odasına romantik bir dokunuş katar1.
Toprak tonları: Bu renkler, kahverengi, krem, kum, turuncu ve sarı gibi renkleri içerir. Toprak tonları, doğal bir ortam hissi yaratır ve uyku kalitesini artırabilir. Ayrıca, yatak odasına sıcaklık ve konfor katar1.
Yatak odası duvar rengi seçerken, odanın büyüklüğü, ışık durumu, mobilya ve aksesuarlar gibi faktörleri de göz önünde bulundurmanız gerekir. Örneğin, küçük bir yatak odası için açık renkler, odanın daha ferah görünmesini sağlar. Büyük bir yatak odası için ise koyu renkler, odanın daha samimi ve davetkar görünmesini sağlar. Ayrıca, yatak odasında kullanacağınız renklerin psikolojik etkilerini de araştırabilirsiniz. Örneğin, mavi, huzur ve sakinlik verirken, kırmızı, tutku ve enerji verir2.
Yatak odası için duvar rengi seçmek, sizin kişisel tercihinize kalmış bir konudur.
Mavi olanı tercih etmelisiniz.
Kırmızı bir süre sonra agresiflik yaratır kişilerin üstünde hatta baş ağrısına bile sebep olacak bir etkisi var.
Yatak odasında uyku için çok vakit geçireceksiniz bu sebeple kırmızı olmamalı.
Kırmızı
Duygusal olarak yoğun ve kışkırtıcı bir renk. Ruhu da canladırdığını düşüyorum. Erotizmin vazgeçilmez rengi olduğunu da düşünürsek yatak odası için mavi ile kıyas bile kabul etmez.
Cevap
21Cevap
Mavi bence daha güzel görünüyor kesinlikle..
Daha açık renkler tercih etmenizi öneririm eğer bu tarz renkler seçeceksenizde ışıklandırma güzel olmalı
Kırmızı uyarıcı olduğu için uykusuzluk yaratabilir. Tek duvarda mümkünse başucundaki duvarda kullanılabilir, karşıya gelen duvarlarlarda daha yumuşak bir renk şeçilebilir
benim duvarlar gri, sadece yatak arkasindaki duvar kirmizi ❤️
Evliysen kırmızı seç. Malûm aşkın, tutkunun rengidir. Kendi kişisel odansa mavi.
Boğucu olmayan bir renk olmalı ikisi de tercihim olmazdı
Bu iki resmi görüp birini seçememek de büyük zevksizlik olsa gerek 🤔
Fotoğraftaki mavi daha güzel fakat. Güzel dekor ile kırmızı rengi tercih ederim
Mavi daha iyi bence hatta bikac ton koyusu guzel olur
o odanin sahibi hatun atesli tutkulu biriyse kirmizi olsun. yoksa bos yere subliminal mesaja gerenk yok mayk
Mavi ve yeşil tonlar severim
Yatak odası gecelerin Tutkulu anların yaşandığı yerdir. size rengiyle eşlik edecek, sizin ateşinizi fitilleyecek renk şüphesiz kırmızıdır. Net
Sexsi bir yatak istiyorsan kırmızı derim yok ben sexsi yatak yeri istemiyorum açık renk olsun diyosan mavi renk derim
yatak odasında tavla oynayacaksanız mavi seçebilirsiniz :)
Kırmızı daha güzel duruyor aşkı yansıtır beğenmezsen gelir ben boyarım maviye
Her yerdesin dkjdjskkd
Duygularımız karşılıklı sjskjsj
Mesela?
Dirty mind Sjjsküjskjs
İnandırıcı gelmedi ahhühs
Senden öğreniyoz işte kdndm
Aynen aynen kesin öyledir skjüsn
İlk önce sen başlatdın ben masumum jdnsnd
Hayır! Ben sadece reklam yüzüyüm. Fesatlık işleri ile Kadir ilgileniyor.
Sksksksk
Kırmızı ne öyle la terk edilmiş kafe tuvaleti gibi
Mavi çok hoş duruyor🫶🏻
Daha açık renk olmalı
Kırımızı çünkü aşkı simgeliyor 🤦♀️🐥😅
Ben beyaz seviyorum..
Mavi daha ferah duruyor mavi bence
Açık renkler herzaman iyidir
o kirmizi degil bordo
Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun
Kırmızı en iyisi bence
Kırmızı diyorum... Aşkın rengi. :)