Kitaplarim bir bavulun icindeydi. yere yuzde yuz temas ettigi icin parke siyah olmus tam degdigi yer. Sabit duruyordu ona cok ellemiyordum. hic aklima gelmedi boyle olacagi. Yenisini yaptirsam birkac parke icin 5 bin lira istiyorlar ve bu parkenin ustune islem yapilmadan onceki hali icin sirf yani 5 binden de fazla olacak. Asgari ucretliyim o kadar param yok. Depozito da o kadar etmez. Hem yaptirsam dunya kadar ses cikacak pat pat alt katta ev sahibi gelir anlar dedikodu yapar arkadasimin amcasi. Bu yapiskanla kapatmayi dusunuyorum tam kenarlara kadar kesip zaten tum parkeler arasinda az cok ton farki var gibi hicbiri yuzde yuz ayni degil ama sizce anlasilir mi
Benim parkem bu

Yapiskan da bu. Matmis.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cok sıkıntı yokkı parke temızleme ilacı vardır mutlaka
Küf bu. Hafifce kazimayi denedim alt zemine kadar boyle birnevi çürük. Temizlemekle olmuyor bir de ilerlemis kuf ne yazik ki. Boyle anlasilmiyor belki ama koca odanin oetasinda cok belli ve ev sahibini az cok tanidim kesin sorun eder mali cok kiymetli yegeni de arkadasim arar dedikodumu yapar evimizi batirdi der
Kurutmayı denedınmı sıcak uygukayarak nemli mi
Nem yok. Havasizliktan olmus
Tek parcs parke degısımı yapıyorlar
Evet sordum bu iki parca icin 5binden fazla istiyor namissizlar
Yok dsha neler hangı vilayet
🤣🤣istanbul. Ciddi
Ya sen baskasına sor olmaz oyle sey
Peki bi resimlerden alttakini kenarlara tam hizalayacak sekilde yapsam anlasilir mi ki
Hang nresımn
Soruya koydum soeunun detayina koydum alttan ikincisi yapiskanin resmi ustteki resim de benim parkenin resim
Evı teslım ederken oraya bas ve yer degısme 😀
Hahaha 🤣
Fark edılmıyor zaten takma sende
Tesekkur ederim umarim cozebilirim
Bu kadar takıntılı olma sonuçta kapıyı dolabı falan kurmamışsın daha ne olsun 😀
Ama bunu da sorun eder arkadasimi arar soyler
Hiçbir şey olmaz bence parke dandikmiş ben olsam kendi eşyam küflenmiş der suçu evi yapana ev sahibine falan atarım, akıllı ol biraz, bu kadar saf olman gerekmiyor 😅
Parke temizleme videolarına bak mutlaka çaresi vardır.
Kuf bu. Bir nevi orasi curumus temizlemekle olmuyor biraz kaziyip baktim derine inmis
bisi olmaz
Resimde anlasilmiyor ama cok siritiyor cikarken bana sorun eder dedikodu yapar adam arkadasimin amcasi arkadasima anlatir evimizi batirmis der