Misafir harici oturmanın yasak olduğu odadan bahsediyorum😅
Anneniz misafir odanızın düzenini kaç ayda bir değiştiriyor?

#gadasından sevgilerle 🙃
Misafir harici oturmanın yasak olduğu odadan bahsediyorum😅
Anneniz misafir odanızın düzenini kaç ayda bir değiştiriyor?

#gadasından sevgilerle 🙃
lise ünv yıllarımda annemle yaşadığım zamanlarımda annem temizlik hastasıydı. durmadan ev süpürülür, temizlenir.
dışarıdan eve gelmişim bana sesleniyor:"sakın yerlere basma!"
yahu ben astronot muyum yere basmadan antreden salona geçeyim.:)
Aboo o ne öyle 🙃
Arada koltuk tv yerlerini degistirir
En azından onları yapıyor
Çok fazla değiştirmez
Ne güzel
Teşekkür ederim insanın istediği zaman kendisini bunu gerçekten isterse değiştirebileceğini ve geliştirebileceğine inanıyorum bunu bizlere annenle babam gösterdi bizler de ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bilim yolunu bizlere gösterdiği için kendi açımdan onun açtığı yoldan çağdaş modern bir kişi olabilmek adına her gün ve her an kendimi geliştirmeye gayret ediyorum elbette hiçbirimiz mükemmel değiliz ama toplumun üst seviyesinde olmak buradan kastım görmüş geçirmiş bir insan olarak kültür olarak bahsediyorum maddi olarak değil örnek olabilmek insanlara
Ne mutlu böyle düşünen insanlara
Topluma örnek olabilmek
Bütün mesele bu
Elbette öyle olmalıyız
maalesef ki gerginlik seviyemiz çok yüksek
Fazlasıyla oluyor Ve ben bunu yaşıyorum şehre geldiğimde bir müşterimin evinin karşısında anaokulu var yol dar bir yol çocuk arabadan inip okula gitmek istemiyor mızmızlanıyor 1 dakika diyor çıkaracağım diyor adam eliyle işaret ediyor arkadaki herif küfrediyor sonra eline sopa alıp adamın üzerine yürümeye çalışıyor yani o kadar tahammül seviyeleri insanların çok az ve gergin herkes aynen size katılıyorum
Öylesi insanları şehirden uzaklaştırmak gerekn
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Ben kendim düzenlerim
İyiymiş 🙃
Annemi biraksan 40 sene duzenini degistirmez ben degistiriyorum kardesim degistiriyor😂
Yaa kıyamam 😅
Misafir odamız yok. Ama normal salonu bile değiştirmeyiz aynı kalır.
İyiymiş
Misafir odamız benim yatak odam o yüzden değişmiyor, sabit
Oda iyiymiş 🙃
Hiç değişmedi
Yaa ne güzel
Öyle
değiştirmiyor
İyiymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?