Evin düzeni zamanla sıkıcı gelebilir veya göz yorabilir. Bu nedenle de yılda birkaç kez ev düzenini değiştiriyorum. Ya siz, evinizin düzenini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?

Evin düzeni zamanla sıkıcı gelebilir veya göz yorabilir. Bu nedenle de yılda birkaç kez ev düzenini değiştiriyorum. Ya siz, evinizin düzenini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
Senede bir mutlaka eşyaların yerini değiştirim. Çünkü eşyalarda da enerji olduğuna inanıyorum. Değişiklik ortamdaki negatif enerjiyi alır her daim. Çiçekler bile negatif enerjiye maruz kaldığında yapraklarını açmaz. Kurur. İnsanların negatif enerjisi ortamdaki bütün yaşanmışlıklar evin içerisindeki çiçeklere eşyalara yansır bence. O yüzden imkanlar dahilinde eski eşyalardan arınmak yenilenmek gerekir.
Cevap
3Cevap
Ben genellikle değiştirmem hiç
Çok fazla değiştirmeye gayret ediyorum. Frekans, enerji durumuna göre değişir. Değiştirmem yeni eşyalar aldigimda yaparım.
Canım sıkıldıkça ama dönüp dönüp aynı düzen oluyor zaten pek bir şey değişmiş olmuyor.
Dün gece yine uğraştım 🙄 sıra diğer odalarda.. 2 ay durur sonra yine eski haline alirim
Daha 1 aylık evliyim düzen degisicek kadar uygun da değil evim
Değiştirmeyi sevmem taşındığımdan beri hiç yapmadım
Genelde annemler degisir
Ben ayda bir değiştirim çok çabuk sıkılırım
Gözüme kötü göründükçe
Asla değişmem yadırgarım🙄
2 ayda bir mutlaka
Çok değiştirmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?