Ev & Yaşam 1+1 evde yaşar mısınız? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 1+1 ev gibisi yok bence. Tek kisilik, kitaplarla dolu kocaman bir dünya... 1+1 evde yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ya bir zaman sonra kitaplar çoğalıyor gadasıO zaman kitap odası yetmez oluyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yaşarım tabi ki de.. zaten evleneceğimi düşünmüyorum bu saatten sonra 0 0 Yorumla
Prensesbarbie Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Evlensemde sığarız. Kücuk evler şirin yuva sıcaklıgı veriyor bana 0 0 Yorumla
Narin11 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Tek basıma yasayacaksam tabi yasarım bana da fazlasıyla yeter zaten 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tek başıma kalacaksam yaşarım 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Ben de 😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İki kişiden fazlaysak yaşayamam.. 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Bence en iyisi tek kişi Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Bekâr isem olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ya bir zaman sonra kitaplar çoğalıyor gadası
O zaman kitap odası yetmez oluyor
Yaşarım tabi ki de.. zaten evleneceğimi düşünmüyorum bu saatten sonra
Yaşarım ama balkonlu olacak.
Evlensemde sığarız. Kücuk evler şirin yuva sıcaklıgı veriyor bana
Tek basıma yasayacaksam tabi yasarım bana da fazlasıyla yeter zaten
Tek başıma kalacaksam yaşarım
Ben de 😂
Tabiiki hep temizliği de rahat