Evlendiğinizde 1+1 evde Yaşar mısınız? Daha sonra değişme şansınız yok. Çocuğunuz falan olsa da o evde yaşayacaksınız. Yaşar mıısnız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlendiğimde 1+1 bir evde yaşamak bana başlangıçta uygun olabilir gibi geliyor, çünkü ilk etapta sadece iki kişi olacağız ve belki de minimalist bir yaşam tarzını tercih edebilirim. Ancak, zamanla çocuk sahibi olmayı düşündüğümüzde ve yaşam alanı ihtiyacı arttıkça, daha geniş bir alana geçmeyi tercih edebilirim. Bu 1+1 evde yaşamaya devam etmek, işin içinden çıkılması gereken bir durum haline gelebilir. Kişisel olarak, başlangıçta küçük bir alanda yaşamak beni rahatsız etmezdi ama büyüyen bir aileyle birlikte alanın yetersizleşmesi muhtemel.
01 Yorumla
Soran1 yılDeğilim şansın yoksa
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvliliğin ilk zamanları zaten 2 kişi olduğumuz için 1+1'de yaşanır hatta temizlik vs. Kolaylık olur ama mantıklı düşünürsek çocuk olduktan sonra zor. Bebekken seninle beraber yatak odasında kalır tamam da ileride büyüdüğünde ayrı bir odaya ihtiyaç duyulur. Hadi yatak odasını atıp o odaya çocuk odası yapsan siz de eşinle salonda koltukta uyusanız yine zor. Çocuk gece su içmeye kalksa sizi koltukta yakınlaşırken mi görecek. 1+1 dediğin amerikan mutfaklı küçücük bir alan. Çocuksuz olunca yaşanır ama çocuk olunca zor.
02 Yorumla
Soran1 yılDeğişim şansı yok
Ya kabul edeceksin ya reddeceksin
Cevap sahibi1 yılAdamın aşkıyla yanıp tutuşuyorsam kabul ederim yoksa zor
1 yılBen lezbiyen bir kadın olarak söylemek isterim ki; ben partnerimle ya da eşcinsel evlilik yasal olduğunda eşimle 1+1 evde yaşayabilirim sonuçta iki kişiyiz ama ben bir odamı kütüphaneye çevireceğim için 1 tane daha bölüm olmak zorunda ayrıca evlat edinmeyi düşünürsek +1 oda da gerekli olacaktır. Her çocuğun kendine ait bir odası olmalıdır çünkü.
02 Yorumla
Soran1 yılO zaman 2-1 olmalı min diyorsun
- 1 yıl
2+1 evet ama evlatlık edinirsek 3+1 kütüphane ve çocuk odası ayrı olur
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılİlk başlarda kabul edilebilir ancak imkan varsa ben bir odayı hobi odası tarzında bilgisayar, kitaplık koyup zaman geçirmek isteyeceğim için 2+1 3+1 evlere bakarım. Hele çocuk olduktan sonraki 2-3 yıl içinde ev tamamen yetmemeye ve daha geniş bir eve geçme isteği doğuracaktır.
01 Yorumla
Soran1 yılİşte ileride değişme şansı yok
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
111
Cevap
128Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılBence minimalist yaşam harika olur gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 1 yılben yaşarım evet
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılLanet olası müteahhitler ülkenin heryerine 2+1 ile 1+1 hatta 1+0 evler yapıyorlar.
Aileleri kutu kadar evlerde yaşamaya mahkum ediyorlar.
Eğer bir gün bu ülkenin yönetimine gelirsem, Düzeltmem gereken milyonlarca sorundan en önemlisi ailelerin yaşam biçimlerini bozan bu küçük ev muhabbeti olarak.
Han gibi saray gibi evlerde büyüyen bir nesli 1+1 50 metre karelik kutularda hapis ediyorlar vicdansızlar.47 Yorumla
Soran1 yılYer yok nüfus fazla ve yetmiyor insanların yerleşmesine
- 1 yıl
Yer yoksa göç almayacak şehir.
Şimdi üst üste insanları paketliyorlar.
Soran1 yılÖyle ne yazık ki
Neyse soruya ne diyorsun
Yaşar mısın mecbur olsan- 1 yıl
Eğer mecbursan Çadırda bile yaşarsın...
Mecburiyet her şeyi yaptırır insana.
Soran1 yılAynen de çocuğunuz varsa zor işte
- 1 yıl
Japonya'da kapsül ev var ne diyon sen
- 1 yıl
Evet zor ama başa gelince çekiliyor.
1 yılÇocuk olup da 5 yaşına kadar filan idare edilir, ama çocuğun kendine ait bir odası olmalı mutlaka. Çocuk 4-5 yaşına girdikten sonra 2+1 bir eve geçilmeli.
Neden değiştirme şansımız olmasın ki? Ailenin verdiği bir ev ise bunu kiraya verir başka yerde kiraya çıkarsınız.
11 Yorumla
Soran1 yılKabul etmiyorsa evleneceğiniz kişi
Hazır ev varken burada yaşayalım ne var yani diyorsa
Yaşarım eve eşyaya hizmet edip aksam kocama kıçımı dönüp yatmak yerine ona hizmet ederim anam😂😂 iyi yönden bakın ahaha
45 Yorumla- 1 yıl
Helal be bilinçli tüketici😂
- 1 yıl
@Butimar23 Ozaman eşya olmasin😂😂🥰
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Mecburiyetim yoksa asla! zor bir şey hele de evne bir misafr gelse ağırlayacak alanın yok dar kısıtlı bir mekan tercih etmem hele bir de çocuk varsa ekstra zor nerde büyüyecek yarn bir gün kız kardeşi yda erkek kardeşi olsa nolacak?
03 Yorumla
Soran1 yılKardeş düşünmüyorsun tek çocuk düşünüyorsan
Soran1 yılİşte onlar hep sorun
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Hayır. İlk başta iki kişi olunacağı için güzel gibi duruyor ama çocuk olduktan sonra daha çok alana ihtiyaç var. Ya da iki olsa bile çalışma odası, fazla kitabı olanlar için okuma odası, gereksiz eşyaları koymak için kiler gibi kullanılacak bir odaya ihtiyaç duyulabilir. O yüzden 1+1 evler çok kullanışlı değiller.
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle deyince paragöz müsün diyorlar
Soran1 yılAyrılıyorum canım
1 yılBelediyelerin nüfus iskan siyaseti var mı bilmem ama böyle uygulamalar olmalı. 3+1 olan yerlerin nüfusu ile 1+1 +2+1 yerlerin nüfusları belirli sayılarda tutulmalı ve ikametgah izni buna göre verilmeli.
Vergilerde ona göre alinmali
11 Yorumla
Soran1 yılBence de
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSevip sevilecegim biri olacağı için 1 1 olmuş 2 1 olmuş 3 1 olmuş benim için pek önemi yok.
şu an yanlız yaşıyorum 3 1 de.
Bazen düşünüyorum da acaba bu kadar varlık içinde bana neden yokluktaymisim gibi geliyor.
Maddi güç önemli hemde çok fakat para her şey değil.
Çünkü eğer para her şey diyorsanız bir gün öyle bir darbe alırsınız ki ben ne yaptım demek için bile zamanınız olmaz.
Hayatta nerede oldugunuz değildir , kiminle olduğunuzdur önemli ve kıymetli olan.06 Yorumla
Soran1 yılBebek olsa nerede yatacak
- 1 yıl
Belli bir süre anneye yakın yerde yatması gerekmiyor mu?
Odaya bir bebek yatağı koyabilirsiniz.
Soran1 yıl2 yaşına gelince ne olacak
Evi değişme şansı hiç yok- 1 yıl
Elbette.
Değişecek zaten evlilik öncesi , sonrası çocuk olduktan sonra değişecek şeyler olacak.
Soran1 yılHayır evi değiştirme imkanı yok
- 1 yıl
O zaman karar sizin.
bir şey diyemem
1 yılMecbursam yapmam gerek yapacak bir şeyim yok ki ona göre hareket eder ona göre yaşarım cikabiliyorsam çıkmayı değiştiririm tabi ki şimdi değil ancak hayat ileride ne getirir bilemeyiz belki sonradan hayatım değişir yerim de bilemem ama yaşarım yasamayip me yapacağım ki
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen şahsen yaşarım küçük evleri daha çok seviyorum ama bu sadece benim kararımla olacak şey değil çünkü bir tek ben yaşamayacağım için henüz olmayan müstakbel eşiminde kararı önemli ama tek başıma ya da sevgilimle yaşarım ama evlilik için bu sadece benim düşüncemle olacak bir şey değil
25 Yorumla
Soran1 yılO kabul etse
Cevap sahibi1 yılO kabul ederse ben zaten kabulüm bir problem yok benden yana
Cevap sahibi1 yılBebek olur olmaz onu başka odada yatıracak kadar henüz aklımı yetirmedim onu da sonra düşünürüz belki bebek yapmayız şu an bunu konuşmak için erken en azından kendim için erken çünkü hayatımda da kimse yok
Soran1 yılAnladım
1 yılBeni düşünmüyorum Çocuk düşünmüyorum hani çocuk oldu diyelim Belki yaşarım belki yaşamam ama yok ya Uğraşamam Ben çolukla çocukla kadınla kim uğraşacak dır dır dır dır kafamı atamam abi ya zaten gelmişim şurada 38 yaşına uğraşacak ya Allah aşkına kadınla takılırım birkaç kadına takılırım ya
00 Yorumla
1 yılHer şeyden önce sağlık mutluluk huzur sevgi olsun yuvada da gerisi hallolur. İlla büyük evde yaşamaya gerek yok. Zamanla da zaten iki kişi de maddi gücünü birleştirip destek olursa birbirine isterlerse daha büyük eve de çıkarlar.
13 Yorumla- 1 yıl
Cocuk sayisi ne kadarsa en iyisi o kadar oda. Ve şunu diyim güzel sözler demişsin helal olsun kimileri hep karşı taraftan bekler çabayı sen birleştirmekten bahsettinya her kız böyle düşünmez
Soran1 yılİşte zamanla değişme şansı yok
- 1 yıl
Gayet var yeter ki istek olsun
1 yılKardeşim eşini seviyorsan yaşa o 1+1 de saray olur ama sevmiyorsan sarayda da yaşasan ahır da yaşıyor hissedersin. Çocuk da olsa mecbur demişsin emin ol hayat şartları çok değişken hiç bilemezsin. Hepsi sevgiye bakıyor bence emin ol elinde imkan varsa seni daha mutlu olacağın bir evde yaşatacağı günler de gelir.
113 Yorumla
Soran1 yılZor bu ekonomik krizde bugün yapamadığın şeyi yarın hiç yapamaıuorsjn
Ayrıca mesleği diş hekimi 70 bin maaşı var- 1 yıl
Senin mesleğin ne
Soran1 yılÖğretmen
- 1 yıl
İkinizin de mesleği maaşı ideal gerçekten maddi zorluk yüzünden mi bir artı birde yaşamak istiyor
Soran1 yılEvet öyle diyor
- 1 yıl
Saçmalık evli misiniz nişanlı falan mı
- 1 yıl
Çünkü bende öğretmenim özelde çalışıyorum nişanlım da özel sektör biz bile 4 odalı ev tuttuk 15 bin verip
Soran1 yılÖzeldeyiz
- 1 yıl
Bizde özeldeyiz işte 70 bin az değil sende 25 alsan gayet güzel bir ev tutulıd
Soran1 yılMasrafa gerek yok diyor
- 1 yıl
Değişik bir kafa yapısı senin isteklerine karşı da öylemi marka ya da pahalı bişey almak istediğinde
Soran1 yılHayır asla marka falan almaz
Bir giysi yeter çok bile diyor- 1 yıl
Siz sevgili mısınız şu an istersen özelden konuşalım
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yıl1 1 de yaşıyoruz şu an. Ailesinin ev alalım veya kiranızı biz ödeyelim teklifini reddettim, adamın zaten evi var yani ne gerek var. Çoluk çocuk olursa düşünürüz şimdilik rahatız. Temizliği kolau kutu gibi tatlı.
03 Yorumla
- 1 yıl
Bebek olsa diğer eve geçeceğiz de bebeğe daha çok var
Soran1 yılBaşka eviniz varsa tamam
Hayir değişme şansı olsaydı yaşardım yaşamımda eşimle evlendigimizde evimiz 1+1di kutu gibiydi güzeldi ikizlerime hamile kaldığımda taşınmak zorunda kaldık
15 Yorumla
Soran1 yılİşte taşınma imkananız olmasaydı
Hayat boyu yaşayacağınız evden söz ediyorum
Huzur olduktan sonra her şey güzelleşir.. ne diyor Allah Hiç kimse Kendisi için Gizlenen Mükafatı bilemez o yüzden Allah önce Sıkıntı verir Ardından Ferahlık verir Allah büyüktür...
01 Yorumla
Soran1 yılDeğişim şansın yok
cocuk olana kadar yasanir, cocuk biraz buyuyene kadar da yasanir hatta sonucta 1 2 yasina gelene kadar anne babanin odasinda besikte uyuyor. sonrasi sıkıntı buyuk eve gecmek lazim
01 Yorumla
Soran1 yılİşte değişim şansı yok
ev kiraya oturmam.. kendinevim olursa oturuum. zaten simdiki 1 1 evler eski 2 1 evlerden daha genis düzenli oluyor. benim ev 2 1 kendimi stüdyo evde yaşıyor gibi hissediyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılBebek var mı
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYok almiyim sinirlenip küsünce başka bir odaya adamı kovamazsın veya sen gidemezsin sürekli yüz yüze bakılcak çekilmez en az 2+1
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle bi şansın yoksa
1 yılYaşanır ya önceden bir mağarada 30 kişili kabileler geçiniyordu, lüks arayan geçinemez
18 Yorumla- 1 yıl
Temelden almak lazım
- 1 yıl
Önce öncede kaldı. Şimdi şartlar başka kafalar başka.
- 1 yıl
Evet insan doyumsuz, her zaman daha iyisini istiyor, bu da medeniyeti getirir, fakat şairin dediği gibi medeniyet dediğin tek dişli kalmış canavar, o çok beğendiğiniz medeniyet eşlerinizin başka kadınlarla aynı masada flörtleşmesini bile Çağdaş görüyor değil mi
- 1 yıl
Gönlü olan geçinir bir artı bir evde de kalınır, çocuğu olsa da kalınır, hatta sana bir bakış daha vereyim minimalist yaşam diye bir şey var ve insanlar 3 çocuklu ailelerde karavanda kalıyorlar. Tabii minimalist deyince bu daha Çağdaş gözüküyor bu yüzden bir şey diyemiyor yaşam tarzı diyerek geçiyorsunuz
Soran1 yılÇocuk annesiyle babasını seks yaparken bile görüyor mudur
- 1 yıl
Ailesine sormak lazım
1 yılÇocuklu evde zor
Değişmeyecek diye bir kural koymak mantıksız satıp üstüne para koyabilirsin21 Yorumla
Soran1 yılOna imkan yok
Hayır kabul etmiyorum çünkü Zorlanırım özellikle de bebek olduktan sonra
En azından 2 1 olsaydı...01 Yorumla
Soran1 yılİşte değişim şansın yok öyle düşün
Eğer eşlerin ikisi de çalışıyorsa gelecek fazla misafirleri yoksa ve uzun süre çocuk dusunmuyorlarsa yaşanır
01 Yorumla
Soran1 yılİlla ki gelen giden olur
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Kuzenimin evi öyle, kaynanasıyla veya kirada oturmaktansa küçük olsun bizim olsun dediler ev aldılar.
03 Yorumla
Soran1 yılBenekleri var mı
Rahatlar mı
Soran1 yılHayırlısı ama benekle zor
1 yılAnladığım kadarıyla seni 1+1 eve mahkum edicek yol yakınken ayrıl o itten 1+1 evde yaşanılmaz en az 3+1 diyorum bak şart
01 Yorumla
Soran1 yılParagöz müsün diyorlar öyle deyince
1 yılEvet yaşanır, çocuk olupta, 6-7 yaşına gelene kadar, çok sıkıntı olmaz. Ama daha sonraki sürecte daha büyük bir ev gerekir.
03 Yorumla
Soran1 yılO yaşa kadar nerede yatacak
- 1 yıl
Ev 3+1 olsada, çocuk olduğunda bebek yatağı, senin yatak odanda olur genelde, en azından 3-4 yaşına kadar gelene kadar.. Sonrasında oda ayrılır. O yüzden başka bir imkan yoksa 1+1 evde idare edilebilir bir süre
Soran1 yılİşte bir süre olayı yok
Yaa hep yaa hiç
1 yılHuzur mutluluk olmadığı sürece şatolar bile dar gelir insana, ben yaşardım huzur ve mutluluk olsun yeter
010 Yorumla
- 1 yıl
Yaşanırdı elbet çevrem bebekle yaşayan insanlar var gayet mutlular , tercihim tabi ki 1+1 ev değil ama şartlar onu gösterirse oturulur
Soran1 yılDiş hekimi 70 bin maaşı var
- 1 yıl
Ben oturmazdım açıkcası evliysem eğer
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Bütçem daha fazlasına yetiyorsa ailemle daha iyi şartlar altında yaşamak isterim ama , 1+1 evdede yaşanılır gayetde onu demek istedim
Soran1 yılÇoluk çocuk olunca sorun
- 1 yıl
Tabi ki çocuk sorun, misafir gelince sorun en son seçenek 1+1 napalım bütçesi olmayan insanlar oturuyor
Soran1 yılÖyle de 70 bin maaş alan kenarda 2 tane daha evi olan adam da oturmamalı bence
- 1 yıl
Ee bi zahmet bencede
Aile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. Evet yaşanır ama sonradan çocuk olduysa çocukda 4 5 yaşına gelene kadar yaşanır sonra başka eve taşınılır
01 Yorumla
Soran1 yılİşte öyle bir şans yok
1 yılNeden yaşlanmasın önemli olan mutlu olmak ve anlaşabilmek gerekirse bir göz odada bile yaşanır mutluluk olduktan sonra
04 Yorumla
- 1 yıl
Benimkisi sadece bir misaldir örnek verdim yani hem ayrıca mecbur kalınca bir odada bebek de kalır 10 kişi de kalır başka imkan olmayınca mecburen başka alternatif olmayınca yapacak bir şey olmuyor bazen
- 1 yıl
Olabilir benim gözümde para sadece bir dünya aracı önemli olan sağlık ve mutluluk huzur
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılCocukla zor olur yani onu satıp üstüne koyup 2 1 ya da daha uygun başka semtten 2 1 almak için cabalardim
01 Yorumla
Soran1 yılKabul etmiyorsa eş tarafı
Maddi durumun yoksa heryerde, maddi imkanın varsa elverdiği yerde yaşarsın... 1 1 tek çocuklu bir aile için dahi kafi olabilir 👍
02 Yorumla
Soran1 yılDiş hekimi ve 70 bin maaşı varsa
1 yılGeniş bir ailem var zaten misafir çok olur yaşayamam. Yeni evliyken olabilir ama sonrasında büyütmek lazım evi
09 Yorumla
Soran1 yılSonrasında büyütme imkanınız yoksa ve evlendiğiniz kişi geniş aile sevmiyorsa
- 1 yıl
Geniş aile sevmeyen biriyle evlenmem. Ailemi bir kenara atamam.
Soran1 yılSık sık misafir gelmesin derse evleneceğin insan
- 1 yıl
Misafire gelmeyin diyemem ben aile bağlarımız güçlü. Bunu evlenmeden önce belirtirim kendisine.
Soran1 yılBenim de teyzem amcam falan geniş bir sülalem var
Misafir olarak illa ki 2-3 ayda bir gelen olur
Ama gelmesin diyor evlendiğim kişi
Müsait değiliz yer yok dersin dedi- 1 yıl
O evlilikte sorun yaşanması muhtemel
Soran1 yılÇocuğunuz olsa mesela sığabilir misiniz
- 1 yıl
Sığamayız
Soran1 yılEvet o da zor
yani çocuğun olursa 1+1 sıkıntı ama onun dışında 1 yatak odası bir salonda olmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılBebekle niye sorun
1 yılJaponya'da minimal yaşamlar var , ne var yani insanın huzuru olsun yeterki
14 Yorumla
Soran1 yılÇocuklar nerede kalacak
- 1 yıl
Allah sana versinde sağlıklısından evlatlar, o çatının altında illa bir yer bulursun.
Soran1 yılZor
Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Hayalim zaten koca koca evlerden sıkıldım tek yasiycam ama
17 Yorumla
Soran1 yılEvlenirsen Yaşar mıısn
Soran1 yılBebek olsa
Soran1 yılÖvmeksin nişanlısından bundan ayrılmış
Ömrüm büyük evlerde geçti. 5 1, 7 1 gibi. 1 1 beni kesmez. 😂🤷
15 Yorumla
Soran1 yılBebek olsa nerede yatacak bir de o sorun
Soran1 yılİşte istemiyor
- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılYaşarım tabiki, yurtdışında millet öyle dairelerde yaşıyor.
13 Yorumla
Soran1 yılÇocuğunuz varsa
- 1 yıl
Mecbursak yaşarım sorun değil
Soran1 yılTamam
1 yılİlk etap için evet ama sonra çocuklarım falan olunca nasıl sığacağız ki yetersiz kalır
11 Yorumla
Soran1 yılDeğiştirme şansı Yok işte
Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Ayol benim nefes darlığım var kedim var ben o evde yaşayamam
01 Yorumla
Soran1 yılÇocuğunuz olsa bir de
1 yılkendi evim varken orada niye yaşım vede tek çocuksa sorun olmaz
08 Yorumla
- 1 yıl
Bebek genelde annenin yaninda yatar
Soran1 yılÖzel hayat kalmaz
- 1 yıl
O zaman bebek salona
Soran1 yılBiraz büyüyünce
- 1 yıl
Ömür boyu o evde zaten kalmazsınız
Soran1 yılKalırız başka ev alma şansı yok bu ekonomide
- 1 yıl
Valla o kadarını bilemeyiz ona göre hazırlanın
Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. 2 artı 1 normal 3 artı 1 daha iyi olur ama genişse 2 1 de yeter
01 Yorumla
Soran1 yıl1-1 olmaz mı
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBen oturmam ya en az 2+1 olcak bi de balkon şart.
07 Yorumla
- 1 yıl
Kiralar arasında o kadar fark yok ki, ayrıca daha rahat, 1+1 ev küçücük kutu gibi kalıyor.
Soran1 yılKendi evin ise kira vermek istemiyorsan
- 1 yıl
Kendi evin ise ya evinde oturcan ya da onu satıp 2+1 ev alcan
Soran1 yılİşte imkan yok
- 1 yıl
İmkan yoksa mevbur oturcan bi süre.
Çocuk olacaksa yaşamam, onun dışında yaşardım.
01 Yorumla
Soran1 yılDeğişim şansın yok
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılJaponlarla Çinlilerin yaşadığı evleri Odaları görseniz şaşarsınız
04 Yorumla
- 1 yıl
Bilmem buluyorlardır bir yer, o tarafa gidersen bi soruver sana zahmet
Soran1 yılSen sor benim o kadar bütçem yok
- 1 yıl
Tamam fakir
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ev geniş kullanışlı da olsa çocukla zor ama çocuk düşüncesi yoksa gayette yaşanır..
01 Yorumla
Soran1 yılÇocuk düşüncesi varsa
1 yılYalnız yaşayanlar için ideal ama çocuklu evde olmaz gibi
02 Yorumla- 1 yıl
Sartlar onu gerektirmiyorsa mecbur değilsek geçerli tabii bu dediğim
Soran1 yılDiş hekimi biriyle evleneceksin ve 70 bin maaşı varsa
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılDurum ona yetiyosa yapacak bir şey yok ama çok zor olur hele çocukla imkansız
03 Yorumla
Soran1 yılÇocuk yapar mısın o durumda
- 1 yıl
Yapmam. O çocuğa ne verebileceğim? Çocuk birşeylerden mahrum bğyüsün istemem hiç olmasın daha iyi
Soran1 yılBen de öyle düşündüm
1 yılHuzur mutluluk olduktan sonra umurumda değil ev falan, pembe boyalı olsun yeter
04 Yorumla- 1 yıl
Yok cidden öyle atmıyorum
Soran1 yılÇocuklar nerede kalacak
- 1 yıl
Huzur istiyorum
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılVallahi biz 4 1 eve 3 kişi sığamıyoruz. Çocukla 1 1 imkansız gibi
018 Yorumla
Soran1 yılYaşayan nasıl yaşıyor
- 1 yıl
Vallahi bunun cevabını en iyi yaşayan bilir nereye sığıyordur merak ediyorum
Soran1 yılAynen zor yani
- 1 yıl
Var mı senin böyle bir planın ya da bu kişi sen misin
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Çocuk var mı şu an
Soran1 yılYok
- 1 yıl
Umarım bu güzel duyguyu tadarsın
Soran1 yılBu şartlarda zor
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran1 yılNişanlıyım
- 1 yıl
Oh sen daha ileriye dönüktün kalkar yapıyorsun Şimdiden
Soran1 yılEvlenince için
- 1 yıl
Hangi şehirde yaşayacaksın
Soran1 yılİstanbul
- 1 yıl
Zor şehir ama harika şehir. Evini tutarsan Anadolu Yakasından tut veya al
Soran1 yılBakacağız
- 1 yıl
Çalışan biri misin
Neden bildirimlerimde 1+1 ev bıcır bıcır dolaşan manita yazıyor
02 Yorumla
Soran1 yılHayalinde öule demek ki
Allah mutluluk huzur versin. borc harc olmasın yaşanır tabı kı
06 Yorumla
Soran1 yıl6 yaşa kadar beşikte mi yatar bebek
Soran1 yılO zaman evlenmesin
- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
1 yılİlk zaman olur dar yerler ama sonrası genişledikçe büyümeli alanda
02 Yorumla
Soran1 yılZamanla değilim şansı yok
- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılYaşanmaz ha yaşanırda yaşanması uygun olmaz ona bakaran çadırda da yaşanıyor
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
1 yılOlmaz. O zaman ya ev değişikliği ya da çocuksuz bir hayat
02 Yorumla
Soran1 yılSence hangisi
- 1 yıl
Çocuksuz yaşam uzun vadede daha iyi bir seçenek gibi duruyor
Şimdi harbi olalım, güzelleme yapmanın kimseye bir faydası yok;
Aşk olursa, kümeste de yaşar insan (!)
Hadi ordan!
Hiç bir aşk 1 1 eve sığacak kadar küçük olamaz.
1 1 evde çocuklu bir aile rahat yaşayamaz 🤦🏻11 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yani imkanları zorlamaktansa bazen kadere rıza gerekir ya hiç olmasa o zaman ne yapardık derim hep iyiyi düşünmemek gerek.
03 Yorumla
neden olmasın çocuk olduktan sonrar geniş bir eve geçilebilir ama çocuk yoksa bence gaayet mantıklı :)
01 Yorumla
Soran1 yılÇocukla taşınma zor
O zaman maddiyat yük ağırlaşacak
Değişim şansı yok
1 yılYani bana kalirsa coook uzun senelerce kalinabilir. Cocuk yapmadan beraber birbirinize iyice doyduktan sonra cocuk istediginiz zaman 2+1 bir ev bulunabilir diye dusunuyorum. Hatta cocugu yaptiktan bi bes sene sonra da tasinilabilir
01 Yorumla
1 yıl1 + 1 evde yaşamak kesinlikle mükemmel bir karar küçük bir küçük bir hayat her zaman en iyisidir eşyalardan uzak sadece kendine ait bir hayat hayali bile güzel hem temizliği de kolay olur hem de düzenlemesi de.
01 Yorumla
- Devamını Gör (179)
Devamını Gör(224)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri