Selâm,
Kapalı ve kasvetli havalarda evin enerjisi nasıl değiştirilir?

Selâm,
Kapalı ve kasvetli havalarda evin enerjisi nasıl değiştirilir?

Bence değişik eşyalar alınabilir yenilik olması açısından.. mesela daha sade beyaz renkler seçmek isterdim ben. birde tavsiye olarak. Evinizin pencerelerini ve kapılarını açın. Gün ışığının içeri girmesine izin verin. Evinizin içine çiçekler ve bitkiler ekleyin. Çiçekler ve bitkiler, evinize canlılık ve enerji katabilir. Evinizin içine doğal taşlar ekleyin. Doğal taşlar, evinize pozitif enerji katabilir. Evinizin içinde mumlar yakın. Mumlar, evinize sıcaklık ve rahatlık katabilir.
Sıcak bir içecek eşliğinde film veya dizi izleyerek
Kasvetli havalarda odada gözümü yoran tüm eşyaları kaldırıyorum.
Kırlent, zigon, dekoratif aksesuarlar falan ortalığı kalabalık gösteren herşeyi kullanmadığım bir odada toplayıp , olabildiğince geniş ve sade bir alan yaratıyorum.
Mum yakmaktan bahseden olmuş. Öyle havalarda titrek ışıklar, sıcak kokular falan beni daha çok basıyor.
Yağmurlu hava deyince aklıma sıcak çikolata 🍫 büyük ekranda en sevilen film keyfi, uzun renkli çorap ve yumuşacık battaniye. Yağmurlu havayı evde çikolata ve battaniye eşliğinde film izlerken sevebilirim bir tek.🧦🎬📽️🎥☕🍫
Cevap
13Cevap
Perdeleri çekip PlayStation açarak yükseliyor :D
Genelde kahve içmediğim için sıcak çikolata yapıp, kitabımı da alıp, yorganı da üstüme çekip keyif yapıyorum. Her gün evin enerjisi yüksek olmak zorunda değil. Bazen o enerjiye de uymak gerekir😌
Evdekileri kovarsin ararsin hatunu gel askim yeni bi flim var harika dersin, sonra ufak hazirliklar felan filan diyecemde hic gerek yok yahu otur evinde ps5 oyna
Evin içi en başta sıcak olması gerek. Enerji yükselmesi de güzel ve olumlu düşünceler ile olur.
Kokulu mumlar hem tatlı bir ışık miss kokusuyla rahatlık huzur katabilir
Tütsü yak adacayi ve uzerlik otu sonra pencereni aç o negatif enerji dışarı çıksın
Çay patlamış mısır ve film. ya da dışarı çık yağmuru seviyorsan.
Bugün Beşiktaş'ın maçı var onu izleriz yükselir ,😂
benim daima yüksektir kişiden kaynaklı o bence
tüm perdeleri aç o gün ışığı bi eve girsin sonra hareketli şarkılar söyle veya aç
Kız gün ışığı yok işte hava kapalı diyoruz ya 😅
Sen ömründe kapalı hava gördün mü?
evet akşam gibi oluyor
Bence yükseltilmiyo kasvetli havaları sevmem evin enerjisi yerine kendi modumuzu değiştirebilirsek işe yarıyo bence bu bana göre müzik sen ne yapmaktan zevk alıyosan o olabilir
En sevdiğim havadır. Sıcak bir şeyler ve film.
Küçük ışıklandırmalar, mumlar evi değiştirir
Sıcak çikolata ve mumlar ile... 🥰
Perdeleri cekip tv izleyerek
Battaniye ve kahve en sevdiğim ev modudur
Kahve
Game of thrones izleyerek
Mis gibi uyuyarak.
Yükselmiyor
Sevişerek 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?