Ev & Yaşam İstanbul’da tek yaşıyorum, odamın birini kiralasam hata mı ederim? Bugünbayram Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Daha kiracı bulmadım cüzi bir miktara vermek istiyorum odada yatak dolap her şey var mantıklı mı sizce Güncellemeler+1 yıl Kadın oda arkadaşı olması daha iyi olur erkekle anlaşamam sanırım? İstanbul’da tek yaşıyorum, odamın birini kiralasam hata mı ederim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bence hata olmaz.. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Herkese de kiralanmaz tuvalet banyo birlikte kullanılacak sanırım. Sıkıntı yaşatmayacak birileri olabilir. 1 1 Yorumla Bugünbayram +1 yıl Evet kadın arkadaş arıyorum o yüzden Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence mantıklı düzgün birbirine verebilirsin odayı 1 3 Yorumla Bugünbayram +1 yıl Kadın olsun istiyorum var mı tanıdık Yorumla Yadelina +1 yıl Erkek olsa daha iyi değilmi bir kadın rahat edemez bir erkekle tanıdık yok maalesef Yorumla Bugünbayram +1 yıl Yok istemem erkek pis olabilir kadın rahat eder bence neden etmesin Yorumla
SandaLL34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl kendı dengı bı ınsanı bulursan bi sorun olmuyor bende aynı sekılde üniversite okuyan bı arkadasla kalmıstım kendı evım iyi anlastık Şu an halen gorusuruyoruz güzel insanlara denk gelemeyebılırsın ama her zaman 0 3 Yorumla Bugünbayram +1 yıl Haklısın kadın arkadaş istiyorum daha iyi olur Yorumla SandaLL34 +1 yıl ona bişiy diyemem ama bı kadında sana ne kadar guvenecek sonucta aynı evdesın rahat edemez Yorumla Bugünbayram +1 yıl Oda kendisine kalmış sonuçta iki kişinin güvenmesi lazımm Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Memura kirala öğrenci olursa ödemez 😂😂😂 1 1 Yorumla Bugünbayram +1 yıl Olabilir Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. eğer maddi durumun kötüyse ver 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Valla büyük sevap işlemiş olursun sjsjsj 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın sana nasıl güvensin 0 9 Yorumla Bugünbayram +1 yıl Neden güvenmesin sonuçta herkes güven içinde yaşamalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Art niyetli olan çok insan var Yorumla Bugünbayram +1 yıl Kadınlar da şimdi art niyetli olabiliyor bu işin bu dönemde kadınj erkeği yok bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul pahalı şehir kiraya vermek çok mantıklı Yorumla Bugünbayram +1 yıl Evet kadın arkadaş bulmak zor olabilir bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulursun öğrenci filan Yorumla Bugünbayram +1 yıl Bilmiyorum tanıdık var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi semttesn Yorumla Bugünbayram +1 yıl Ümraniye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence hata olmaz..
Herkese de kiralanmaz tuvalet banyo birlikte kullanılacak sanırım. Sıkıntı yaşatmayacak birileri olabilir.
Evet kadın arkadaş arıyorum o yüzden
Bence mantıklı düzgün birbirine verebilirsin odayı
Kadın olsun istiyorum var mı tanıdık
Erkek olsa daha iyi değilmi bir kadın rahat edemez bir erkekle tanıdık yok maalesef
Yok istemem erkek pis olabilir kadın rahat eder bence neden etmesin
kendı dengı bı ınsanı bulursan bi sorun olmuyor bende aynı sekılde üniversite okuyan bı arkadasla kalmıstım kendı evım iyi anlastık Şu an halen gorusuruyoruz güzel insanlara denk gelemeyebılırsın ama her zaman
Haklısın kadın arkadaş istiyorum daha iyi olur
ona bişiy diyemem ama bı kadında sana ne kadar guvenecek sonucta aynı evdesın rahat edemez
Oda kendisine kalmış sonuçta iki kişinin güvenmesi lazımm
Memura kirala öğrenci olursa ödemez 😂😂😂
Olabilir
eğer maddi durumun kötüyse ver
Valla büyük sevap işlemiş olursun sjsjsj
Mantıjlı
Kadın sana nasıl güvensin
Neden güvenmesin sonuçta herkes güven içinde yaşamalı
Art niyetli olan çok insan var
Kadınlar da şimdi art niyetli olabiliyor bu işin bu dönemde kadınj erkeği yok bence
İstanbul pahalı şehir kiraya vermek çok mantıklı
Evet kadın arkadaş bulmak zor olabilir bilmiyorum
Bulursun öğrenci filan
Bilmiyorum tanıdık var mı
Hangi semttesn
Ümraniye