Az çok fikir sahibi olsun isterim. Benim hayal gücüm belki onun hoşuna gitmeye bilir. Belki o daha çok realist bir şey isteyecek. Ortak zevklere göre bir şey oluşturulursa iyi olur. Burası sadece benim evim değil. Onunda evi sayılır.
Evet vardır sonuçta iki kişi o evde yaşayacak, özel anlar yaşayacak veya baş başa vakit geçirecekler. Ortak bir karar verebilirler veya bazı şeylere erkek bazı şeylere kadın karışabilir.
Uluslar arası ölçekte 42 mağazası olan bir mobilya firmasının 4 yıl iç mekan tasarımcılığını yaptım, öyle mekan dizerim, arayıp anasına aklımı sizde mi düşürmüşüm diye sorar.. Hayırdır yani... OK!!! Herkes haddini bilicek...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Az çok fikir sahibi olsun isterim. Benim hayal gücüm belki onun hoşuna gitmeye bilir. Belki o daha çok realist bir şey isteyecek. Ortak zevklere göre bir şey oluşturulursa iyi olur. Burası sadece benim evim değil. Onunda evi sayılır.
Elbette
Evet vardır sonuçta iki kişi o evde yaşayacak, özel anlar yaşayacak veya baş başa vakit geçirecekler. Ortak bir karar verebilirler veya bazı şeylere erkek bazı şeylere kadın karışabilir.
Evet ama erkeklerin zevki bazen çok garip olabiliyor
Aynen ya
Ot gibi bir adam istemem ben.. fikrini söylemesi benim hoşuma gider.. gerçi eninde sonunda ben onu benim yoluma sokarım orası ayrı
🤣🤣🤣
😂.
Zevkli bir insansa anlıyorsa bu işlerden karışsın tabi her kadın harika dekor yapacak her erkek dekordan anlamayacak gibi bir durum yok
Elbette :)
Ben eşime hiç bir şekilde karışmazdım.. yani kendisi istediği gibi dekore edebilir tabi ki de... onun mutluluğu daha önemli benim için
Çok fedakarsın canım
Teşekkür ederim abla
Rica ederim
Erkek o evde yaşamayacaksa yok elbette.
Ona ne?
Kadın tek yaşayacaksa dilediği gibi dekore etmeli evini 👍
Eş diyorum :)
Cevabım değişmedi.
Erkekler fikir verin
Ama illa benm zevkim diye diretmeyn
Kadnlar evi kendi zevkine göre donatmak ister
Çoğunun zevki de garip uyum falan hak getire :)
Uluslar arası ölçekte 42 mağazası olan bir mobilya firmasının 4 yıl iç mekan tasarımcılığını yaptım, öyle mekan dizerim, arayıp anasına aklımı sizde mi düşürmüşüm diye sorar.. Hayırdır yani... OK!!! Herkes haddini bilicek...
Evet, var. Benim ağabeylerimin güzel zevki var mesela.
ne güzel
Vardir efendim madem parasini biz veriyoruz birakta iki laf bizde edelim :D
Kadınlar veriyor aslında :)
Ha o zaman agzimi acmam sultanim ne istiyorsa odur
Kadınlar tek yaşıyorsa karışamaz. Ama aileden bahsediliyorsa birden fazladır yaşayacak kişi.
Böyle davranılırsa erkek de kendini eve ait hissetmez ve mutluluğu dışarıda arar
Korkutma şimdi dışarıda arar diyerek
Pub, Kahvehane, 6'lı ganyan bayii, iddaa bayii ve s.
Aldatmayı kastetmedim. Dış mekanları kastettim
Birlikte yaşıyorsak yani fikrini söyleyebilir
Tabi ki de fikir ortaklığı içerisinde yürümeli
Ne demek karışma hakkı varmıdır bu ne cinsiyetçi bir soru böyle EŞİTİZ diye biliyordum
Biz evi ve ya eşyaları alıp kenara çekiliriz. Sabah yaptığımız dekor akşama değişecek nasılsa 🤣
erkekler saksidaki bitki ya fikir bryan etmelerine ne gerek var demi
Erkek uzayda mi yasiyor
Olabilir 🤣🤣
Var tabi, karı koca ikiside karar verecek beraber yaşanılacak çünkü
Fikrinide mi sormayacaksınız yahu!
Olur fikrini almak gerekir