Evde erkeğe de alan tanınmalı onun zevkli de konuşmalı bence. Ev dekorasyonu yapılırken her ne kadar karı koca beraber seçtik dese de aslında kadın erkeğe seçenek sunmuş o seçeneklerden birini kullanmıştır. Ozellikle yeni gelinler🤦Bence feminenlikle maskulen tarz beraber olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evin dekorasyonu neden kadınların isteğine göre yapılır?
Busra Ayaydın gibi tatlis gari bulduk da... Evlendik de.. Ev kurduk da... Yatak odasının pembe mi mavi mi olmasına geldi sıra.. Pehhh Lükse bak lükse.. Gari yok gariiiiii Anliyon mu beni 😝
Kırmızıyı sevdiğini bilseydim Hayallerim kıpkırmızı olurdu İstanbul hâlâ güneşin ardında Ufuklarında birkaç kere leke Birkaç kan pıhtısı dudaklarında İstanbul hâlâ sevimli mi sevimli Ve hâlâ bir tomurcuk tadında Yürüyelim seninle İstanbul’da
Heee bak o deliğinden bende de var Sadece ideallerimiz farklı kulvarlarda Mesela ben gari ariyom Sen dokdur olacağım diyon Ol tabi Ama benim garı arama işime de çomak sokma 😝
ortak karar almak en doğrusu kadın tek yaşamayacak o evde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınlar kendi kazandıkları 3-5 kuruşla istedikleri yeri döşeyebilirler tabi. Bana para yiyici denk geldiğinde önce çakıp sonra itinayla s*ktiri çekiyorum. ATM dışarıda