Ev & Yaşam Doğum günü süslemesinde neler kullanırsınız? İşinDoğrusu Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Merhaba arkadaşlar! Doğum günü partisi süslemeleri için hangi malzemeleri önerirsiniz? Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Doğum günü süslemesinde neler kullanırsınız? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Genelde yıldız şeklinde süslemeler.. ya da oyun figürleri olabilir. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Folyo balon. İyikidoğdun yazısı, masa örtüsü, masa üstü standlı balon seti, balonlar , süslemeler , Pinyata 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yıldız şeklinde balonlar, katlı yaş pasta ve mumlar. 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kimin doğum günü olacak 0 2 Yorumla İşinDoğrusu +1 yıl 2 yaşında erkek çocuk. Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Dur mesaj atayım sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çocukluğumdan sonra sadece pasta dışında bir alternatife bakmadım ve süslemem olmadı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde yıldız şeklinde süslemeler.. ya da oyun figürleri olabilir.
Folyo balon. İyikidoğdun yazısı, masa örtüsü, masa üstü standlı balon seti, balonlar , süslemeler , Pinyata
Yıldız şeklinde balonlar, katlı yaş pasta ve mumlar.
Kimin doğum günü olacak
2 yaşında erkek çocuk.
Dur mesaj atayım sana
Balon olmazsa olmaz
Çocukluğumdan sonra sadece pasta dışında bir alternatife bakmadım ve süslemem olmadı.
doğum günümü hiç kutlamadım bilmiyorum
Konfeti tabikide
kutlamam
Balon falan