Bugün kız kuzenimin doğum günü kendisi bana bardak almıştı ben aynı hediye almak istemiyorum farklı ve paraya uygun bir şey olsun önerileri alabilir miyim?
Öncelikle kuzeninizin nelerden hoşlandığını bilmenizde fayda var. //Ben size bir kaç tane hediye fikri sunayım.
Kitap kurdu ise sevebileceği tarz kitapları almanız aşırı uygun olabilir.
Güzelliğine düşkünse ve takı takmayı çok seviyorsa hoş bir küpe, yüzük, kolye veya bileklik tarzı bir şey alabilirsiniz.
Yazmayı veya çizmeyi çok seviyorsa güzel bir kalem ve defter ikilisini seçebilirsiniz ya da resim çizmeyi seviyorsa masa üstü için minik şövalyeler, minik tuvaller ve boya kalemleri (sulu boya vb.) hoşuna gidebilir.
Evini süslemeyi seviyorsa evine uygun hoş bir vazo veya duvarları için resim , saat vb. şeyler de alabilirsiniz.
Bitkileri çok seviyorsa ona minik kaktüs tarzı bitkiler alabilirsiniz. Ya da daha hoş ve kokulu çiçekler alabilirsiniz.
Teknoloji delisiyse ve maddi durumunuz yetiyorsa teknolojik aletler alabilirsiniz.
Çay tiryakisiyse ya da kahve , iyi bir markanın çaydanlığını veya kahve makinesini alabilirsiniz.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı.
Yani btüçeye ve karşı tarafın zevkine göre değişir bence alacağın hediye ama eğer sana bardak aldıysa sen de o bütçede bir şeyler alabilirsin abartmana gerek yok bence
Çerçeve olabilir içinde resminizin olduğu veya boş bir çerçeve takı olabilir kitap ajanda havalar hafif soğuk olduşundan şal olabilir çorap toka parfüm minik biblo anahtarlık olabilir