Alışveriş & Hediyeler Flörte doğum günü hediyesi ne alınır? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Malum sevgili değilsiniz ama bir hediye almanız güzel bir jest olur. Abartmadan flörte ne alınabilir? Flörte doğum günü hediyesi ne alınır? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence alınır ben olsaydım alırdım 0 0 Yorumla
mkccc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Kitap. Tabi bana göre. Eğer kitabın kıymetini biliyorsa bir çok şeyin kıymetini de bilir 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bu durumlarda kitap ya da sevdiği bir filmin figürü olan şeyler alınabilir. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Madem sevgilin değil flört, hiç bir şey alma. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence alınır ben olsaydım alırdım
Kitap. Tabi bana göre. Eğer kitabın kıymetini biliyorsa bir çok şeyin kıymetini de bilir
Bu durumlarda kitap ya da sevdiği bir filmin figürü olan şeyler alınabilir.
Madem sevgilin değil flört, hiç bir şey alma.
Mor renkte bir gecelik 🔥
Çiçek tabi kızsa erkekse parfüm olur bence
kitap
Hiç gerek yok
sevgili
Kolye Dalan olabilir
alınmaz bence