Balkonda vakit geçirmenin zamanı olur mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Balkonda vakit geçirmenin zamanı olur mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bana göre balkonun keyfini çıkarmanın tam zamanı balkon ya da terasta otururken üşütmesi gerekiyor. Maalesef ki yazın bunun zevkini pek alamadım. Akşam saatlerinde oturacaksın yanına çayını ya da kahvenin alacaksın üşümeye karşı minik bir battaniye de olacak öylece manzarayı izleyeceksin
güneş tepedeyken bir anlamı olmaz ama diğer zamanlarda her türlü gideri olur :D
İnsana d vitamini de gerek 🤣
d vitamini diye hasta olmayalım da :D d vitaminini 12den önce veya akşamüzeri 4 den sonraki güneşten de alırız :D
Bu sıralar güneşin tadını çıkardık çıkardık yoksa gara gış kapıda 🤣
hahaha az kaldı bu ne soguk yaaa, yaz gelsin artık cümleleri okunur burada bol bol :D
Hemde herkes der
Geceye aşık biri olarak geceyi tercih ediyorum ☺️
Sen bilirsin işini
Siz peki
Akşamları bende çok severim
🤍💮
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Rica ederim
Hayır olmaz kişi istediği zaman vakit geçirebilir ama ben çok yüksek olmadığı ve manzarası da olmadığı için balkonda zaman geçirmeyi pek sevmem
Cevap
4Cevap
Balkonda atletle oturan nasıl bir ruh halidir bilemedim gitti. Balkon çamaşır içindir açık hava istiyorsan dışarı çıkmalısın ben anti balkoncuyum ondan bu tepkim
Balkonda veya bir özel odanda yerinde vakit geçirmenin bir zamanı olmaz ya her daim insan vakit geçirmek ister
Gündüz güneş full vurduğu icin sevmiyorum gece vakit gecirmeyi daha çok seviyorum.
Gece gündüz fark etmez balkon benimdir çıkar çayımı kahvemi içerim çok rahat çok huzurlu olur
Balkondan ziyade bahçede… :)
Kışında.. kış bahçesinde…
Bence olmaz ama akşam vakitlerinde geçirmek çok keyifli oluyor.
valla ben akşamları vakit geçirmeyi seviyorum
İstediğim Saate Canımın Çektiğini Yaparım Ben
Her vakit olur güzel olur
Akşamlar daha guzel olur
rüzgar esmıyorsa balkonda oturmanın bır anlamı yok
Olmaz
Olmaz bence
Olmaz
Olmaz bence
Hayır olmaz
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?