Ev & Yaşam Yataktaki yemek lekesi nasıl çıkar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Tabağı yatağın üstüne koydum ama tabak devrildi ve yatağa döküldü hem pike hem çarşaf yemek oldu çarşafları yıkamadan nasıl silinir ya Yataktaki yemek lekesi nasıl çıkar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Bulaşık deterjanı ile silebilirsin ama hiç bişey kalmasa su lekesi kalıyor. Yıkamak en iyisi. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. İnternetten saf alkol al 1 bardak suya 1 kapak at dök ve çitile. Tertemiz olur 0 0 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl carsafin ustune bulasik detarjani dok sonra makineye at yikansin cikar 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Fairy deterjan ile sil yağ lekeleri çıkıyor. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yıkamadan çıkmaz o kısma fairy el deterjanı sık bolca ve makinaya at 0 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yikamadan cikmaz hatta direkt icine islemeden yika bence 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Valla deterjan koy sıvı biraz sur beklet sonra makineye at. Benim bildiğim bu. 0 0 Yorumla
kaffurx Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben annemlerşn ebindeyken annem prille temizliyordu 0 0 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yıkama aman çıkar falan. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen reis Yorumla
petitbébé Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kosla ile çıkar beyaz olan Domestos ile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bulaşık deterjanı ile silebilirsin ama hiç bişey kalmasa su lekesi kalıyor. Yıkamak en iyisi.
İnternetten saf alkol al 1 bardak suya 1 kapak at dök ve çitile.
Tertemiz olur
carsafin ustune bulasik detarjani dok sonra makineye at yikansin cikar
Fairy deterjan ile sil yağ lekeleri çıkıyor.
yıkamadan çıkmaz o kısma fairy el deterjanı sık bolca ve makinaya at
yikamadan cikmaz hatta direkt icine islemeden yika bence
Valla deterjan koy sıvı biraz sur beklet sonra makineye at. Benim bildiğim bu.
Ben annemlerşn ebindeyken annem prille temizliyordu
Yıkama aman çıkar falan.
Aynen reis
Kosla ile çıkar beyaz olan Domestos ile
Sadece ortası kızarmış vaffle sandım
Bulasik deterjani sür oyke at makineye.
yıka geçer