Güncellemeler
+1 yıl
@yumega_88
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel bir söz vardı berber yaşadığın evi eşinle berber temizlersin o yaparken sen yardım etmezsin beraber yaparsınız yani evet beraber yapmalısınız
Hayır ortaklaşa olmalı iki tarafta çalışıyor sonucta
Peki erkek evlenirken 1 milyon tlden fazla pars harcarken harcanan para ortak olmalı mı?
Ev eşyaları ortak alınmalı mı? Altınlar ortak olmalı mı?
Antin kuntin diğer tüm masraflar ortak olmalı mı?
Evet ortam olmalı
Ortak*
Hadi yaaa ortak mı olmalı? Kıyamaaamm 😄😄 düğün zamanı görücem seni adamın içinden geçeceksin, sonra her şey ortak eşitlik adalet, adaletiniz batsın
Ahah komiksin ama belli ki senin üzerinden geçecekler
Yok merak etme sen daha evlenecek kız yok, evlenirken her şeyi ortak olarak kitlemeye çok özen göstericrm, yok öyle bedavadan yaşamak, görelim şimdi sizin eşitlik anlayışınızı 😉 ama dur şimdi sizin başınız da ağrır😄
Bulursun umarım ama bu kafayla zor gibi
Siz niye hep bu kafa vr zihin üzerinden yürüyorsunuz?
Size fikir olarak katılan insana bile ters cevaplar verirseniz bende öyle yaparım
Siz hep her şeyi erkeğe kitliyorsunuz, erkeğe yükleniyorsunuz, her şeyi erkek yapsın, kendiniz hiç bişey yapmayın, en iyi gelin başı olsun tek derdiniz, tek derdiniz arkadaşlarıma nasıl hava atarım, nasıl en düğün benim olur diyorsunuz ama zihniyeti bozuk olan biz oluyoruz. Sizin zihniyet çok mu iyi?
Evet bu dediklerinizi yapanlar olabilir ama gidin onlara sövün
Bu arada benim cevaplarımı sen mi siliyorsun?
Hayır
Kimin calistigina bagli kadin da erkek de calisiyosa ortak yapilmali
Peki erkek evlenirken 1 milyon tlden fazla pars harcarken harcanan para ortak olmalı mı?
Ev eşyaları ortak alınmalı mı? Altınlar ortak olmalı mı?
Antin kuntin diğer tüm masraflar ortak olmalı mı?
Ben dugun dusunmuyorum sacma adetleriniz bana gore degil kadin dusmaligi yapmaya gerek yok senin evin degil mi ortak yapsan ölmzesin
Ayyy cidden siz evlenmeyin ya insan sevdigine kiyamaz siz düğünun altinin hesabini yapiyosunuz kardesim yapmicaksin o zaman esyalarini da ortak alicaksin sevmeyi bilmeyenler evlenmesim cidden
Kacak olan ben degilim sorunu bile boyle bi ortamda gizliye alan sensin evim var arabam var işim var hic birnseye ihtiyacim yook benim😁
Korkaksin linc yicem diye korkuyosun burada kadin dusmaligi yapicaksan adam gibi cik yap beni tanimiyosum bile gelmis kezban diyosum ben seni nasil ciddiye alabilirim
Her seyi erkek yapsin diye bisey demedim ORTAK dedim gercekten senin ciddi sorunlarin var kadinlara karsi dedigim gibi evlnemeni hic tasvif etmiyorim senin
Dur nikimi güncellemeye yazim
EVLENME
Bu kadar basit
Korkak tavuk işine hade
Sen okuma yazmayı da unutmuşsun sanırım, sen ev işleri için ortak demişsin, ben düğün masraflarından bahsediyorum sabahtan beri 😄😄😄😄😄
Düğün masraflarını her şeyi erkek karşılasın ama iş ev işlerine gelince her şey ortak olsun 😄😄😄
E hani eşittik? 😄 Zihniyetin bozuk olduğu gibi okuma yazman da bozuk, sana Türkçe öğretmeni tutucam 😄
Noldu ya Türkçe öğrenmeye mi gittin? 😄
Ev işinden nefret ediyorum ben ya. Ev işi yapan koca bulucam kendime ağğwmdk
Bulucam ne buldum
Ortak yapın işte ev de sizin bulaşıkda çamaşırda
Düğün mastafları neden ortak değil?
Düğün masrafları ikimiz için değil mi?
Alınan eşyalar? Altınlar? Antin kuntin masraflar ikimiz için değil mi?
Valla şimdi sana şôyle anlatayım ablamın biri evlenirken çalışıyordu ortak yaptılar düğün eşya falan filan diğeri çalışmıyordu eşya falan ona da alıntı ama diğer ablam kadar eşya alınamadı tabiki yani bu durum değişir gücünün yettiğine bakarsın bence ama bôyle insanlarda hep mutlu nedense ortada bir çelişki varda neyden ôtürü bilemiyorum 🥲