Ev & Yaşam Bu çiçeğin cinsi nedir? Starfairr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhaba arkadaşlar bana böyle bir çiçek geldi birkaç ay önce hediye olarak ilk geldiği zaman pembe gül gibi bir çiçeği vardı ama gül değil başka bir çiçek ama dediğim gibi rengi pembe bu Çiçeğin cinsini bilen var mıdır? Tekrardan çiçek açar mı? Bu çiçeğin cinsi nedir? Cevapla Nedir Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Vay oldukça hoş görünüyor gadası 1 1 Yorumla Starfairr +1 yıl Teşekkürler Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum ama güzel çiçekmiş 1 2 Yorumla Starfairr +1 yıl Teşekkür ederim❤️🙏🏻 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim <3 🙏
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl aplacim bu mum cicegine benziyor arat internetten.. sarmasik gibi buyumesi gerekirdi bunu ama.. _D 1 1 Yorumla Starfairr +1 yıl Merhaba canım internetten baktım fakat Mumçiçeği değil Gül’e benziyor ama gül değil Yorumla
simsekkiz00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Dur babana sorup geliyorum 0 2 Yorumla Starfairr +1 yıl Rahmetli babam anlamaz çiçek böcek ancak kumardan anlar 😄 Yorumla simsekkiz00 +1 yıl Belli mesaj atsana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vay oldukça hoş görünüyor gadası
Teşekkürler
Hiç bilmiyorum ama güzel çiçekmiş
Teşekkür ederim❤️🙏🏻
Rica ederim <3 🙏
aplacim bu mum cicegine benziyor arat internetten.. sarmasik gibi buyumesi gerekirdi bunu ama.. _D
Merhaba canım internetten baktım fakat Mumçiçeği değil Gül’e benziyor ama gül değil
Güzel çiçekmiş
Dur babana sorup geliyorum
Rahmetli babam anlamaz çiçek böcek ancak kumardan anlar 😄
Belli mesaj atsana
Benjamine benziyor
Bilmiyorum