Aile & Toplum Bu çiçeğin ismi nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çok güzel görünüyor Güncellemeler1 yıl Lale ağaçta mı oluyor barış 🙄 Güncellemeler1 yıl Süper soru 😄 Bu çiçeğin ismi nedir? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. lale falan herhalde 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Lale ağaçta mı oluyor barış 🙄 u Barış_LonelyForever 1 yıl herhalde dedim zaten bilmiyorum yani tahmin
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Ne güzel açmış gadası 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Google amca yalan söylemez 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Yulan Manolyası veya Mulan Manolyası olması lazım 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Harika bir çiçek yoksa ben miyim bu 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Manolyam deriz ya o çiçek işte 😄 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Manolya diye biliyorum 0 0 Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Sakura? 0 2 Yorumla LYCANvsWAMPIRE 1 yıl Hahahshshshhs şakayı bırakimde Zakkum çiçeği olabilir genellikle Akdeniz de bulunan bir çiçek Adana şehrinde çok var ve zehirli ölümcül özelliklede kökü zehirli Yorumla LYCANvsWAMPIRE 1 yıl Ama belkide Zakkum çiçeği değildir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
lale falan herhalde
Lale ağaçta mı oluyor barış 🙄
herhalde dedim zaten bilmiyorum yani tahmin
Ne güzel açmış gadası
Google amca yalan söylemez
Yulan Manolyası veya Mulan Manolyası olması lazım
Harika bir çiçek yoksa ben miyim bu
mulan manolyası
Senin ismin gibi gülhatmi
Manolyam deriz ya o çiçek işte 😄
Manolya diye biliyorum
Sakura?
Hahahshshshhs şakayı bırakimde Zakkum çiçeği olabilir genellikle Akdeniz de bulunan bir çiçek Adana şehrinde çok var ve zehirli ölümcül özelliklede kökü zehirli
Ama belkide Zakkum çiçeği değildir
Manolya
Mor çiçek
Manolya
Çiçek
Prandamella
Gelincık