Arkadaşlar ben iyi niyetli sevecen pozitif ve iyilik sever bir insandım. Yani klasik böyle herkesi kendi gibi sanıp yaklaşan bu olay yüzünden de çok çok çok tükendim. Yani yeni tanıştığım çoğu insan yalan söyledi be bileyim bana hesap kitledi arabamla kendini eve ya da bi yere bıraktırdı iyilik istedi etti ya da yaralarımı açtırdı sonra popo gibi ortada bıraktı ya da ordan bıçakladı onu kullandı filan. Yani insanların çok ciddiyim bir çoğu çok sinsi ve kötü. Gerçekten. Yani on kişiden sekizi net fesat ve kötü. Net sizi kullanmak ya da düşürmek için ilişki kurmaya geliyor. O nedenle artık başta çok sevgisiz ve düzüm. Hani rahatça yardım isteyen şunu yapsan bunu versen diyen tipler var ya eskiden tabii der sonra hep kazık yer ben istediğimde karşılık bulamaz üzülür dövünür dururdum niye diye. Şimdi direk hayır diye tersliyorum giderse gitsin bozulursa bozulsun diye insanlar sarsılıp saygı duyuyor. Cidden insanlara hayır diyip alttan almayıp pozitif Minnoş olmadan tamamen kendi çıkarınıza göre kendinizi öne koyarak ilişki yaşayınca hiç moraliniz bozulmuyor üzülmüyorsunuz canınız sıkılmıyor ve kimse saygısızlık yapamıyor. Ama yok tatlı olayım pozitif olayım hayır demeyim yardımsever olayım insanlar beni sevsin filan diyince insanlar sizi filan sevmiyor. Siz kendinizden nefret ediyor ve kullanılıyorsunuz. Sizce.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önceden bende iyiydim
Bu dünyada ortayı bilmek gerek.
Kimseye iyice düşünmeden iyilik etmemek gerek. Ailen bile yeri geliyor yol veriyor. Çok sttiriboktan dünya.
Öyle tabii. Başta ailem iğrenç benim. Kendileri beni doğurmuşlar hayat boyu başıma kaktılar yaptıkları her şeyi hala da öyle. Normal anne baba olarak yapmaları gereken şeyleri zaten yapmadılar az yaptıklarını da şok büyük eziyet iş diye bana borç yaptılar
Sakız aldırmazdı 10 kuruşa birikim yapıcam diye küçükken. Sonra akrabalar babamı dolandırdı. Paralar onlara gitti.. Erken yaşta evden gidip herkea yoluna bakmalı
Ay çok kötüymüş o da ya. Abi işte erken yaşta gitmek de kolay değil ben 23 te ayrıldım ama sonra hayat koşulları ekonomi yüzünden 27 de tekrar döndüm. Kiralar ve hayat pahalı çünkü tüm maaşım kiraya gidiyordu.
Asgari miydi?
Hayır yüksek ama çok değil.
En güzeli gerçekten bir süre sonra insan insanlığını kaybediyor
Ya gerçekten kazık yiye yiye psikolojim bozuldu yemin ediyorum. Artık herkese potansiyel yalancı kötü bencil cimri gözüyle yaklaşıyorum mesela öyle hemen sevip iyi niyetli düşünmüyorum çok daha rahat ettim. Hani baştan bir kazığını adiliğini görürsem de üzülüp şaşırmam. Ama önceden direk karnımı açıyordum. İyi biridir diye güvenip seviyor iyilik yapıyordum hemen sonra ama yalan dolan taciz ya da kazık yaşıyordum ve aaaa nasıl ya oha bu da mı diye psikolojim bozuluyordu. Şimdi asla yani aylar geçmeden kimseye değer vermem.
Bende bir süre sonra aynı hali aldım.
Aşırı güvendim herkesi kendim gibi gördüm değer verdim insanlara ve insanların sözlerine hep sonucu hüsran şimdi dediğin gibi çok rahatım artık kimse umrumda değil sadece kendim için yaşıyorum ve hayatımı yaşıyorum zevkime keyfime bakıyorum mis vallahi
Aynen öyle ya bencil olacaksın. Eskiden hep kibar olayım nazik olayım kırmayım diye herkese çok özen gösteriyordum. Ne gerek var. İnsanlar bana iğrenç davranmaktan hiç çekinmezken kötü niyetle adilik yaparken ben niye kibar olayım ya. Herkes hak ettiği şeyi görmeli.
Bana iyilik naziklik yaparsa o saman ben de yaparım ama önüme gelene iyilik kibarlık yapmam.
Valla kimseye yapmıyorum artık ne isem oyum evet odun haline geldim artık aman kırılmasın aman dökülmesin aman incilmesin başka paşam hiç umrumda bile değil kimse şuanda
Yok aynen ben de öyle. Hiç gerek yok. Sonra ben nazik iyi oluyorum herkes beni enayi görüyor. Herkes birbirini dolandırma kandırma ve kullanma derdinde çünkü genelde. Gerçekten iyi ve düzgün çok az insan var.
Çok az değil hiç yok.
Amaç sadece insanlarda çıkar olmuş maddi ve manevi olarak yani insanlık tamamen ayaklar altında.
Eskiden bir kaç arkadaşım bir yere giderdik mesela aynı yerde sırt dönüp yattık erkek kız olarak falan evlendi çoğu e haliyle görüşmeyi sonlandırdık şimdi kiminle bir yere gitsem hep elde etme peşinde ulan erkek halimle ben böyle değilim size ne oluyor diyorum her seferinde ve sıkıcı bir durum iyice baydı.
Öyle mi peki dedim bende artık saldım gitti kimsede iğne ucu kadar samimiyet yok.
Anlamadım
Yani biz tertemiz insanları bu hale getirenler utansın işin özü ve kısası
Evet
Minimum insan çokça mutluluk