Maddi durumunuzun iyi olduğunu düşünün hangi şehirde yaşamak istersiniz?
Eskiden İstanbul olduğunu düşünürdüm ama gelecek olan marmara depremi ve diğer nedenlerden dolayi artık yaşamaya uygun bir yer olarak göremiyorum. (En lüks semtleri de dahil)
Maddi durumunuzun iyi olduğunu düşünün hangi şehirde yaşamak istersiniz?
Eskiden İstanbul olduğunu düşünürdüm ama gelecek olan marmara depremi ve diğer nedenlerden dolayi artık yaşamaya uygun bir yer olarak göremiyorum. (En lüks semtleri de dahil)
Çok paran varsa İstanbul hala cennet. Parası olan adam zemini sağlam güzel bir yerde müstakil ev alır keyfine bakar. Ki öyle iş adamı kuzenim var 3 katlı evi var iş yeri desen fabrika zaten tek katlı o adam için hayat güzel.
Deprem anı evin sağlam kalsa bile sonrası çok büyük sıkıntı
Her yer arap dolmuş yagmalamalar olacak koku sorunu ve hastalıkla çogalacak cünkü altyapi yerle bir olacak molozların kaldırılması bile en az 5 yıl sürecekmiş ayrıca cahil ve yobaz insanlar doluşmuş insanların birbirine saygısı yok herkes herkesi tipiyle vs. aşagılayıp duruyormuş (deprem hakkında dediklerimi bilim adamları söyledi)
Türkiye’de yaşamak mı kaldı diye sorarım
Çok önceden 5 Euro vardı cüzdanımda
Ya bunu ne yapayım neyse kalsın burada
süs olarak demiştim
resmen şu an 150 TL Şaka gibi 😃
Haklısınız avrupa ya da amerikaya gideceğim yüksek ihtimal ama her ihtimali düşünüyorum ve illaki bir yerde ev almaya karar verdim arada gelir bir süre kalırım ne kadar yaşamam desemde biraz vakit geçirmek te isterim sonuçta bu ülke de büyüdüm
Türkiye’yi tatile olarak kullanırsanız şu anki süreçte iyi bir karar ama maalesef biz insanlar kalıcı olan insanlar şu ekonomide akşama kadar çalışıp hiçbir şeyden faydalanamayan kredilerden geçinen insanlar olduk
Türkiye’de o kadar güzellikler varken insanların hiçbir şeyden faydalanmaması
Yazık bir durum
Çok üzücü gerçekten
Teşekkür ederim 💐
Cevap
21Cevap
Antalya olabilir veya İzmir ya da bursa
Genel olarak Turkiyede yasanilmiyor artik, ama eger illaki turkiye diyorsan İzmir bence alacati falan orasi iyi İstanbul veya diger sehirlere gore ya da ege bolgesi
İzmir olabilir. Bornova tarafları vs 😊Ödemişte lakin küçük bir ilçe olduğı için insan sıkılabilir
Antalya’dan çanakkaleye doğru kesimler güzel ama eskisi kadar güzel değil. Aşırı Yobaz kalitesiz doldu Antalya’ya.
Bence Ankara tamam denizi yok falan ama düzenli şehir olduğunu düşünüyorum, bu birazda kişinin kütür ve yaşam şekillerine göre değişir
Antalya dünyanın en güzel şehri her şey var şehre in deniz toros dağlarına çık kar
İzmir, Muğla, Eskişehir
Aydın ve Bursa'nın da bazı yerleri olabilir
Antalyalı olarak istanbulu bırakıp gelesim geliyor ama zor
Bir Antalyalı olarak İstanbul'un hengamesi her zaman gözümü korkutmustur.
Adana olabilirmi yoksa memleketim diyemi öyle diyorum
Kesinnlikle muğla taraflari enfes guzel
Yobaz ve cahil kesimden uzak olmak istiyorum insanların birbirine saygı duyduğu kimsenin kimsenin dış görünüşü ile dalga geçmediği medeni insanların olduğu bir şehir istiyorum
Eskişehir / Afyonkarahisar / Bilecik
Göl manzaralı kücük bi yer farj etmez
Antalya ve Karadeniz tarafları olabillir.
Ege bölgesi olabilir
Muğla diye düşünüyorum
Sinop heralde en mutlu şehir seçilmiş
Rize
O bölgeler kesinlikle olmaz insanı çekilme,
İstanbul.
İstanbul deprem ve sonrası için çok büyük problem yukarıda açıkladım
Ben İstanbul'dan başka şehirde yaşamam yani herkesin kendi tercihi tabi
Ben de öyle diyordum da mantıksı,
Herkesin kendi bileceği iş üstadım
Haklısın
Bence İstanbul
Kesinlikle değil depremden sonra altyapı çökecek her yer arap yağmalamalar olacak moloz kaldırması bile 5 yıl sürecek diyorlar kötü durumda çok yer var ayrıca aşırı yobaz cahil insanlar doluşmuş kimsenin kimseye saygısı yok herkesle dalga geçiyor lüks semtlerse ki sosyeteyim havasına giren insanlar bambaşka bir olay zaten
bu kitleye yozgat yakışır!
Hangi kitleden bahsediyorsun
Ülkede durmam. Avrupaya kaçarım.
İzmir
İzmir
Eskişehir Çanakkale
Karaman
İzmir.
Tekirdağ
Öyle bir şehir yok
Tire
Hahaha roman yeri