7 ayÇoğunlukla yaşanılası yerler marmara adası avşa adası erdek ocaklar saraylar yiğitler ekinlik çınarlı topağaç edremit akçay altınkum ayvalık şarköy marmara ereğlisi bodrum fethiye marmaris kuş adası çeşme alaçatı zekeriyaköy uskumruköy tarabya emirgan maslak bahariye suadiye erenköy batıkent cevizlidere bademlidere çayyolu kabataş altınşehir ataevler beşevler aydınlık karatepe sarısu demircilik il değil de daha çok semt mahalle veya bazı yazlık ilçeler öne çıkıyor
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayİzmir ve ankaradan uzak durucaksın, pavyoncu birisiysen Ankara'da bolca var biz de yardımcı oluruz zaten. Onun haricinde, kendi memleketim adana'yı tavsiye ederim. İnsanı dost canlısıdır. Elbette burada da sıkıntılı tipler var ancak her yerde var, bir kaç nezih semt ve etrafı gayet yaşanır.
01 Yorumla
7 ayÇanakkale, İzmir gibi ama küçük. Yaz kış esiyor. Gölgesi serin, güneşi sıcak. Baharda turistler de geliyor. Yabancılarla da tanışma ihtimalin yüksek. Güzel yer.
113 Yorumla- 7 ay
Valla orada okudum okul bitmesin diye uzattım da uzattım. Çok güzel anılar biriktirdim. Küçük de şehir. Rahat ve güzel bir yer. Özellikle Milli Bayramlarda aktiviteler var sürekli, konserler, fener alayları. Özlüyorum valla.
- 7 ay
Ne amaçla gideceksin? Okumak için Çanakkale'yi kesinlikle öneririm. Normal yaşam için de harika bir yer. İstanbul tarafına köprüyle geçmek istersen 4. 5-5 saat falan. Ne bileyim, yazın kafana esti biraz yazlık yer görmek istedin, Güney'de Assos var. Git gez. Tarih istiyordan Truva Şehri var antik. Biraz Yunan adaları havası arıyorsan Geyikli'den bir feribot Bozcaada'dasın. Daha güneyinde Altınoluk var. Daha da güneyinde Ayvalık ve Edremit var. Sahil istiyorsan mavi bayraklı plajı var. Bar ortamı seviyorsan barlar sokağı var. Kordonda muhakkak bir aktiviteye denk gelirsin hava güzelse. Tarih yaşamak istiyorsan karşı taraf Gelibolu yarımadası git gez anıtları, şehitlikleri. Ülkenin bir ucu olduğundan Batı'ya en yakın yer. Her yerden insan da var. Kültür konusunda sıkıntı yaşamazsın. Modern insanları var.
- 7 ay
Çanakkale'de iş konusunda belki sorun yaşarsın. İş bulmak bir tık zor olabilir.
- 7 ay
Daha iyi olur. Uzaktan çalıştığın bir işin varsa daha rahat.
- 7 ay
Mutlaka gez. Zaten gezilmesi gerekiyor. En azından Şehitliğin ve Bozcaada'nın
- 7 ay
7 ayizmirin havası bunalticidir dediğin gibi ama insanı tam bir ege samimiyetine sahip ama dersin ki daha nezih sakin bir yer olsun çanakkale tam senlik
27 Yorumla- 7 ay
Haklisin
- 7 ay
Sen izmirli misin babyy
- 7 ay
@ismail_4545 İstanbul ben ama buralı değilim olamıyorumm
- 7 ay
Nisan ista kullanıyor musun
- 7 ay
@ismail_4545 baby i etiketle ben yanlış anladım
- 7 ay
Nereye etiketleyim
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Nisan ! Yaşanılabilir şehir konusu biraz kişisel aslında, hani herkesin beklentisi, rahatı farklı ya... Ankara’yı düşünmüşsün ama vibe tutmamış galiba 😅 İzmir de sıcaklardan biraz bunaltmış anlaşılan.
Bence senin için böyle ne tam metropol, ne de çok sakin bir yer ideal olur. Mesela Eskişehir nasıl bir seçenek olur? Hem öğrenci şehri olduğundan enerjik, hem de hayat daha düzenli ve uygun bence. Ya da Bursa'yı düşünebilirsin! İstanbul’a da yakın ama çok daha sakin ve doğal bir havası var. Sapanca tarafları keza yakın ama doğa müthiş.
O değil de, taşınmadan önce gidip birkaç gün kal, enerjisini hisset. Sonuçta yeni bir hayat kuracaksın, şehirle gerçekten uyumlu olman önemli! 😊01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayMuğla tek geçerim aslında hayalim ege bölgesinde küçük bir deniz kasabasi inslh olacak sobalı 1 1 ev olsun tek derdim bahçem çiçeklerim güneşin batısı ekmek almaya gidmek soba yakmak eşim olursa onunla güzel vakit geçirmek akşama doğru yürüyüş bisikletle deniz sahilde bisiklet sürmek olsun
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ayAynen hep oraları sevdim ama hedefime ukasacam inslh
- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayİstanbul'u İstanbul'da yaşayan biri olarak Ankara Bana sıkıcı gelebilir Ben deniz olan bir memlekette yaşamam lazım çünkü belki İzmir olmazsa Karadeniz'de Ordu olabilir
14 Yorumla- 7 ay
Si nerede yaşıyorsunuz
- 7 ay
Desenize aynı çileyi çekiyoruz
Gizli Üye(25-29)7 ayAstrokartografi den venüs Jüpiter çizgin nerede. Geçiyor orada görürsün bak gör. Buarada ne iş yapıyorsun ki yurtdışından mı geldin şehir arıyorsun ne güzel. Benim de istediğim bir sey bana göre Şehir seçmek
16 Yorumla
Cevap sahibi7 ayYerleştğin yerde iş bulup çalısma gibi düşüncen var mı?
Cevap sahibi7 ayPardon arkadaşım sen ben misin?
Cevap sahibi6 ayEvet
Gizli Üye(25-29)7 ayŞehirden insanlık önemli kendini nereye ait hissediyorsan insanlık buluyorsan nerede mutlu olacağını düşünüyorsan orada yaşamalısın mutlu olmadıktan sonra nerede yaşadığının bir önemi yok
21 Yorumla
7 ayİstanbul her şehirden iyi. Trafik ve yaşam maliyetleri dışında tüm şehirlerden önde.
23 Yorumla- 7 ay
Avrupa yakası ve Anadolu yakası olarak 2 farklı şekilde düşünmen lazım İstanbulu. Anadolu yakası biraz daha yaşanılabilir ve sakin. Avrupada ise iş fırsatları ve entertainment imkanları daha çok.
7 ayBaşıma bir şey gelmeyecekse İstanbul. Herkes İstanbul düşmanı çünkü herkes nankör ve kör.
15 Yorumla- 7 ay
Nankörlükten değil ya insanı yoruyor
- 7 ay
Trafik dışında hiçbir sorunu yok
- 7 ay
O kadar iyi özelliği olmasına rağmen hep aşağılamanız nankörlük
- 7 ay
Bilmiyorum yaa
- 7 ay
İnsanı yordu beni
7 ayBen Aydında yasiyorum burası küçük ve güzel ben seviyorum ayrıca çoğu yere de yakin İzmir bi saat kusadasi 40 dk bodrum 2 saat Marmaris 2 saat abim didimde 1 saat 15 dk eğer sskin huzurlu biyer arıyorsan Aydın ideal bence
14 Yorumla- 7 ay
Aydın yazın çok sıcak ya.
- 7 ay
@BeyazPapatya001 evet özellikle son iki yıl daha da sıcak oldu ama ben seviyorum burayi ben de istanbuldan geldim alışıyor insan zamanla
- 7 ay
Ben aydınlıyım, ama başka şehirde yaşıyorum 😏
Gizli Üye(25-29)7 ayBursa nilüfere git insanlar çok saygılı kimse sinirli değil
22 Yorumla- 7 ay
Eskidendi 😀
Büyük şehirlerin trafiği çekilmez biz yazın Samsun'a gezmeye gittik havası çok iyi sıkıcı bı yer değil taşınma şansım olsa kesinlikle samsun tercih ederdim
11 Yorumla
7 ayAnkara çok kalabalık oldu artık olası İstanbul depremi nedeniyle herkes buraları tercih etti.
10 Yorumla
7 aySamsun, Ünye, Ordu, bu 3 yer oldukça iyidir
https//share. google/ish06VFTZAMMzbSnu10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ay
7 ayÇanakkale’yi düşün
Harikadır
Havası nemsi, oksijeni bol çağdaş insanlar10 Yorumla
7 ayİzmirin kuzeyleri güzeldir nem oranı azdır ve yeşilliği boldur
14 Yorumla- 7 ay
Dört tarafımız yeşillik ormanlar şükür
- 7 ay
Merkezler öyledir aşırı kirli havası var aşırı bunaltıcı
Gizli Üye(25-29)7 ayBende Bursa'da yaşamış birisi olarak Bursa'dan nefret ediyorum gitmek istiyorum İstanbul'dan birisiyle görüşüyorum Eğer onunla olursa İstanbul'da yasiycam
01 Yorumla
7 ayAnkarayı detaylı gezdin mi
Her şehiri gezdim
Ankara başka tabi
03 Yorumla- 7 ay
İnşallah gelirsin
Her konuda iyi bir şehir
7 ayİstanbul sanki, bende bilmiyorum. Hep yurt dışında yaşadım
10 Yorumla
3 ayTürkiyede yaşanılası şehir mi varmış. Varsa söyleyin oraya taşınayım direkt.
00 YorumlaPara anlamında iyi bir gelirin varsa çalışmak zorunda değilsen balıkesir derim
00 YorumlaÇanakkale kışları biraz fırtına yağmur ama
Amir memur kısımı için iyi00 Yorumla
7 ayMUŞ-MUTKİ adeta cennetten bir yer. tavsiye ederim
00 Yorumla
7 ayAnkarayı sadece Kızılay tabelasına göre değerlendirmen komik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayMerhaba. Tekirdağ Süleymanpaşa, Tekirdağ Marmaraereğlisi ve Tekirdağ Şarköy üçlüsü şahsen iyi görünüyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBence güzel ama daha iyi olabilir, su kesintileri oluyor maalesef.
7 ayNisan fotograf koyduğun yer sığacık burada yaşıyorum ayrıcs da yaşanabilir
01 Yorumla- 7 ay
Teos Antik kent ekmeksiz tabiat ormanı sıcak sı ve deniz koy larını gezdin umarım ayrıca da fotograf çektiğin yer kele içi güzel yer
5 ayİstanbul oda sabırlıysan
11 Yorumla
7 ayİstanbul her haliyle cennet
11 YorumlaDenize kıyısı olan şehirler
11 Yorumla
7 ayİstanbul aşk şehir yaa
16 Yorumla- 7 ay
Iyy bence sadece gezmelik yaşanılacak gibi değil aşşşırı bunaltıcı kalabalık
- 7 ay
Kalabalık olması bile şehrin güzelliğinin önüne geçemiyor bence🫶🏻
- 7 ay
Sadece gezilecek bid şehir yaşanılacak değil
- 7 ay
Ben yaşamak isterdim🙃
- 7 ay
Kişiden kişiye değişiyor
7 ayBen Ankara 'ya ya da antalyaya gitmeyi düşünüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBana Balıkesir gibi geldi güzel yerleri de var hemde kalabalık değil
06 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKalabalık şehirleri mi daha çok seversin peki yoksa tenha olanları mı
Cevap sahibi5 ayTenha şehirler iyidir bence de kalabalıktan trafikten uzak
Cevap sahibi5 ayGeri takip eder misin bu arada mahsuru olmayacaksa tabi
Gizli Üye(36-45)7 ayKaradeniz sürekli yağmur, kapalı hava olur. Akdeniz de vıcık vıcık terlersin sürekli. En mantıklısı İç Anadolu Eskişehir ya da Ankara .
00 Yorumla
7 ayMugla ya da Aydin, gerisini duymak bile istemiyorum
11 Yorumla- 7 ay
Merhaba. Nasıl yani; İzmir, Manisa ve Denizli üçlüsünü bile duymak istemiyor musunuz?
Gizli Üye(30-35)7 aySamsun ama kalabalik bir tık
11 Yorumla
7 ayİzmir güzel ya
10 YorumlaKaradenız bolgesıne gidebilirsin
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayBen #ordu diyorum
10 Yorumla Kıbrıs bence çok güzel.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayMuhalif değilsen, İzmir samsun vb önermem. Siyasi görüş öncelikli olcak seçerek 2. olarak da beğeneceğin yer
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayMuhalifsen ege samsun çanakkale falan iyidir.
- Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı.
m 7 ayAilenin olduğu yer
12 Yorumla- 7 ay
En iyisi
7 ayEskişehir
12 Yorumla- 7 ay
İyidir iyi.
- Tatil & Seyahat konusunda 647 cevap paylaştı.
7 ayAntalya güzel
11 Yorumla Artvin sanırım.
16 Yorumla
7 ayÇanakkale bence
11 Yorumla
7 ayKizilay tabelasi ne alaka ml
04 Yorumla- 7 ay
E nolmuş ki tabelayla aydin filn değil kim diyor
- 7 ay
Unutma heryerde bir okz vardir orada her milletten kafir agnostik yamyam serseri, gotik kiz ne ararsan orada var inan
7 ayKöyünden çıkma
011 Yorumla- 7 ay
Çanakkale öyle bir eser ki ayrıca çok pahalı ilçelerde bir şey yok merkezde yol yok
- 7 ay
Abicim sen nerden geleceksin
- 7 ay
Bak İstanbul anadoluda yapamaz.. Çanakkale yi de siz bozdunuz
- 7 ay
Mantıksal problem var
- 7 ay
Oradaki yaşam kendine özgü siz metropolden gelip fiyatları uçurup yaşam rutinini bozuyorsunuz
- 7 ay
Çanakkale de donarsın
7 ayBen Muğla’yı çok seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayİstanbul , Ankara
10 Yorumla
7 ayTürkiye de yasabılmaz
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 599 cevap paylaştı.
5 ayKaradeniz kıyıları olabilir.
10 Yorumla Denizli ya da aksaray
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 576 cevap paylaştı.
7 ayİzmir’in YeniFoça ilçesini tavsiye edebilirim.
00 Yorumla
7 ayMuğladayım sor istediğini
00 Yorumla
7 ayBence gene İstanbul . Zopr gibi de olsa
00 Yorumla
7 ayPu pahalılıkta hiç bir şehirde yaşanmaz vetselam
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 593 cevap paylaştı. Türkiye in her yerinde yaşanılır
00 Yorumla
7 ayNüfusu az şehirler
00 YorumlaEskişehir denizli kütahya
00 Yorumla
7 ayOrdu güzel Samsun'u beğenmedim
00 Yorumla
7 aybence Muğla
10 Yorumla
7 ayAntalya
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!