Villa
Müstakil Ev
Rezidans
Apartman Dairesi
Tiny House
Dubleks Daire
Tripleks Villa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eskiden 2 ya da 3 katlı villam olsun istiyordum yani gecekondunun lüks hali şimdi ise teknoloji sayesinde zenginleri görünce neden bir malikanem olmasın ki diyorum.
Bu arada İstanbul'da 3+1 ev edecek paraya avrupada bahçeli 2 ya da 3 katlı villa alınıyor. Yani malikane isteğim başta hayal gibi dursa da yurtdışında olsam ev kredileriyle sahip olabiliyorum. Kısaca tr den ev almaktansa yurtdışından villa ya da malikane almayı tercih ederim.
Yaa gönlümüz isterki villamız olsun 😂 ama napalım imkanlarımız doğrultunda yaşıyoruz bir ev sahibi olmak en büyük hayelimdi ve bu hayelimi gerçekleştirdim bunada çok şükür 🙏 geçen yıl Ağustos ayında 2+1 120 metre kare bir daire aldım tapusunu elime aldığımda okadar heyecanlanmıştım ki mutluluktan ağlamıştım rabbim isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah 🙏
Cevap
26Cevap
Villa tabi ki de
Bir gece başımızı alıp gitsek diyorum, bir deniz kenarı mı olur, bir dağ başımı olur kaçsak bu kalabalıktan. Bir yer bulsak kendimize düzenli yaşamalardan uzakta, bir yanımızda şehrin ışıkları, bir yanımızda kucak dolusu yıldızlar.
Ümit Yaşar Oğuzcan..

Şöyle göl kenarı olur, dağ başı olur.
Hiçbiri. Kendimize özel, diğer insanlarda olmayan türden bir evim olsun istiyorum. Hem iç yapısı, hem dışı sevgi kadar ender bulunan değerde olmalı.
Müstakil, kumandayla kontrol edilebilen açılır kapanır pencere sistemli. Girişte çimli ve kocaman havuzlu…Ve ek olarak rahat uzanıp kestirebileceğim bir hamak 😃
Hayvan bakabileceğim, onların özgür olabileceği, yeterli büyüklükte bir ev ve gepgeniş bir bahçe.
Şehir merkezinde garaj artı tek veya iki katlı müstakil ev veya köyde tek veya iki katlı bahçe evi.
Villa da yaşamak isterdim ama yine de yiyecek ekmeğimiz var şükürler olsun
Müstakil ev tercihim genelde otantik havasını yaratıyor
tabiki villa tartışması bile teklif edilemez :) ailen var tek ne gürültü ne hırhır
Para olmayınca hiçbiri :) ama hepsinin bir güzelliği vardır.
Herkesten uzak biriciğimle villa tarzı bir ev.
İki katlı müstakil ev tervihimdir
Tiny house yi yeğlerim.
Havuzlu bahçeli villa
Apartman dairesi = ceza evi
Böyle müstakil ! evim olsun daha ne isterim
Tabi kocaaaman bi arazisi olacaksa eğer
Sen Ronaldo nün evini biliyon mu eviniii
Onunla olabilsem yer önemli değil
Müstakil olsun, bizim olsun 😊
Dubleks daire iyi bence
ben dahil milyon kere sorulan bir soru
Gece kondu ufaktan da bir bahçesi olsun bana yeter