Apartman Dairesi
Müstakil Ev
Villa
Çiftlik Evi
Rezidans
Prefabrik Ev
Dubleks Daire
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Havuzlu ve bahçeli bir ev. Dubleks tabii ki. İçerisinde bir tane kangal köpeği olacak. Tavuklarım olacak yumurta verecekler. Bahçemde kendim sebze üreteceğim onları yiyeceğim güzel bir menemen yapacağım sabahları onlardan. Sonra havuzda yüzeceğim kalori atacağım. Bir tane de küçük bir futbol sahası olacak tabii ki orada top oynanacak şekilde çim saha. Kaleleri olacak filleri oh ne güzel değme keyfime.
@crazzy42 olmayacak şey değil 😊
Bunların hepsi Lüks kardeşim. Doğa da, Yayla da bir arazim olsun yeter. Sıfırdan bir ev yaparım. Bu bana daha çok huzur ve mutluluk verir. Ağaçtan olmuş, taştan olmuş yeter ki ocağı tütsün, çorbam kaynasın
Hayalimdeki ev huzurlu mutlu bir yerin olmasıdır. Ayrıca şöyle soba yanacak etrafında orman olan ve için de çiftlik hayvanlarının ve bahçesinde ağaç ve sebzelerin olduğu yer kısaca doğal yaşam tercihimdir.
İki tarz evi düşünüyorum. Biri katlanabilir tarzda olan bunun gibi prefabrik ev yani👇
https://www.youtube.com/embed/ysIC1TGBdbADiğeri de mütheşmel bir karavan çünkü dünya turuna çıkacağız
Cevap
27Cevap
Hiçbiri değil altında ahir olan köy evi laazim
Rezidans seviyorum daha çok
Savaş veya büyük bir afet yaşansa bile, dışarıdan gıda, su, enerji, güvenlik.. vs hicbirseye ihtiyaç duymadan güven, konfor ve mahremiyet içinde yasayabilecegim, en az bakım gerektirecek kale gibi sağlam bir ev.
ben havuzlu villa planlıyordum sonra bir kaç villa gördüm ve vazgeçtim. apartman dairesi gibi içi küçücüktü. ben malikane inşa ettiricem allah izin verirse.
Çelik konsüyksyonlu taş ev
Göl manzaralı ormanın içinde
Küçükte olsa Yüksek tavanlı olsun istiyorum doğal malzemelerden
Geniş bir veranda geniş bir bahçe
Müstakil ya da çiftlik evim olmasını çok isterdim. Düz ayak olacak evden adım attığımda ayağım toprağa çimene basacak
aslında hayalim hep rezidansta kalmaktı ama düşününce villada kalmak daha mantıklı. mustakil dubleks daire de olabilir
Müstakil ev hayalim en rahatı en güzeli. Amma şimdi bulunduğu konumda önemli fakir bir mahallede güzel bir müstakil olursan işin yaş. Ortalama gelir düzeyinin üzerinde bir mahallede böyle bir eve sahip olmak lazım rahat edebilmek için.
Yüksek olmasında. Müstakil, çiftlik evi farketmez. Binalara bakmak bile tedirgin ediyor artık
Şu an müstakil evdeyim ama çiftlik ev isterdim.
Normalde hep rezidans tarzı bir yerde yaşamak istemistm ama depremden sonra çiftlik evi istiyorum
Çiftlik evi ya atcan 4, t tavuk 2 tabe cane corso ya da dogo arjentin uf hayalim ya
Prefabrik ile villa arasında gelip gidiyorum
Apartmanda oturmaktan nefret ediyorum altımda üstümde insanlar olmasa keşke.
En iyisi müstakil bana göre hem daha uygun villa göre hem masrafsız hem doğal hayatla iç-içe
Bir rezidans bir de müstakil evim var. Müstakilde yaşamak zevkli, rezidansta yaşamak konforlu.
Çiftlik ev ile villa arasında kaldım.
Herhangi bir ev 😂 şu an o bile lüks
Önceden olsa başka şecerdim ama artık müstakil
1+1 prefabrike ev
Müstakil ev.
Villa veya müstakil ev.
Villa villa villa!!
Müstakil ev tabii ki.
Müstakil bahçeli mis gibi hayat !!
Müstakil veya çiftlik evi
Apartmanda yaşamak isteyende mi varmış
Bir çiftlik evi ne güzel olurdu ya...