#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Hiç o konulara böyle görmek istemiyorum insan bazen oyle hatalar yaparki birileri uğruna sonra şöyle düşünür nasıl kapılmaşım oysaki karşımdaki insan uyandırsaydı durtseydi veya kızıp bağırsaydı benimle böyle seyler için tartışsaydı veya taktik yapmasaydı biraz sevseydi birseyleri bana doğru düzgün anlatsaydı gizli saklı olmadan çok hatalarım var farkındayım hafi o cahil idi bende mi cahidim eve bir rüzgara kapıldık gittik sonu hayır mi şer mi bilemedik olsun aç değiliz açıkça değiliz evimiz olmasada her zaman kafamızı koyacak bir yaptığımız var binlerce şükür bazen hersey gelip geçicidir önemli olan kendine iyi puan verebilmektir tarafsız
Zenginin daha çok zengin Fakirin zaten daha dibi görmesi gibi bir şansı yok haliyle inşaat metrekare yapım maliyetleri ortada, bir arazin arsan olsa dahi bir ev yaptırmak dünya maliyet, ve ne yazık ki bu halk hala celladının bıçağını yalıyor üzülüyormuyum artık hayır
Evet eskiden bir öğretmen rahatlıkla ev sahibi olurken şimdi hiç çalışmasa tüm maaşını biriktirseydim 30 yıllık kazandıysa bir ev sahibi alamaz durumda ekonomi yönetiminin çok kötü olması buna sebep oldu bu hale getirenlere iyi yaptınız diye seçenler ve altindalar
Ev fiyatları aldı başını gidiyor. Ancak bakıyorum alan alıyor söylenilen rakamlar 6-7 milyon nasıl alınıyor demek ki bir şekilde alınıyor ya da insanlarda gerçekten para var söylemiyor
Cevap
40Cevap
Hayir barınma zorunlu ihtiyaç öyle ya da böyle olacak kaldı ki ev satışları hala çok ciddi şekilde var. Kimsenin elinde ev kalmiyor
Evet maalesef öyle oldu
Evet bu maaş sahasında ek geliri olmayan bir memur
Memur ve işçi emeklisinin zor
Bide vergi dilimi adaletsizliği var
Biz çalışanlar hesap yaparken hayatta kendi hesabını yapiyor çünkü
Ev sahibi ancak aileden kalan bir arsa vb durum ya da para varsa olur yoksa zor
Teşekkürler
fakir ve orta direk için evet. zenginler çatır çatır almaya devam ediyor
Dövizi olan alır.. Yani zenginler ve yabancılar için söyledim.
Ev sahibi olmak saçmalık , benim kendime ait 2 evim var ikisinin değeri 4 milyon civarı satıp parayı bankaya yatırsam aylık 100.000 tl ye yakın getiri verir 30.000 e istediğim yerden eve kiraya çıksam aylık 70.000 yeter bana
@everkeğii harama girmek istemiyorum
@everkeğii normalde kiralar 8 bine kadar çıkıyor birinde akraba var 2 k diğeri boşta
@everkeğii dediğim gibi ev sahibi olmak mantıklı insanın yapacağı şey değil ,
Eskiden orta sınıf diye tabir edilen bir ailenin eve ve arabaya sahip olması olağan görülüyorken şimdi kira ödemek bile zenginlik göstergesi gibi duruyor. Ev almak bir yana ülkenin yarısı kirayı ödemekte zorlanıyor.
Yani evet fiyatlar ortada, maaşlı bir çalışan para biriktirimez ev almak için, çift maaş bile yetmez yani
Eve ihtiyacı olan varsa yazsın yeni gıcır gıcır 1+1 kapalı otoparkı var Amerikan mutfak ve en önemlisi araç takasına açık 👍
Akıllı yatırımcılar ev almak yerine kirada oturmayı seçiyorlarmış ama ben o kadar akıllı değilim. Seçimim ev almaktan yana olurdu.
Eskiden beri olan bir şey zaten bu tarihte kaldı. Varsa babadan dede den kalma mal mülk evin olur. Yoksa sürünmeye devam kiralarda.
1 ay sonra belki ev alırım. Ne olacağı belli değil çünkü. .2 1 alicam kiraya vercem dursun. 5 bin TL min. Eşya koyarsan 7 bin TL temiz
Evsahibi olmak zor tr sartlarinda
Tarım arazisi + Tiny House devri artık.. Daire almak namümkün
Hayat koşulları belli. Bu şartlarda böyle fiyatlar. Vatandaşın durumu ortada.
Evet ne yazık ki.. orta halli bir aile bile bugün fakir konumunda artık.
Evet hayal oldu. Allah'tan zamanında aldık.
Eskiden varsa iyi şimdi alınmaz gerçekten imkansizlasti zaten kredi de vermiyor
Genel manada nasıl bilmem ama benim için ev de araba da tarihe karıştı.
ev sahibi değil kiracı bile olmak mümkün değil 10 bin tl kira var *cocugu hala Akpye veriyor
Tarihe karıştı kiracılıkta zor. Kısacası hayat zor.
Şükür etmek belki kolaylaştırır.
Tayyip bu ülkenin başında olduğu sürece evet.
Galiba , Allahtan zamanında aldim
Parası olmayanlar için evet.. Ev hayallerde kaldı..
şu zaman da bu ekonomik durum la zor
Ev demeyelim şuna ucan daire diyelim 😆😆
Sadece zenginler ve oturduğu evi satanlar alabilir
Fotodaki ev güzel bu arada
Kimine göre öyle kimine göre değil.
Ekmek alırken düşünen var ne evi
Krsinlikle öyle oldu
Bu ülkede çok zor artık
daha 1 hafta önce aldım vılla :D
Evet hayallerde kaldı diyebiliriz
Ev arabaya kada lr düştü standart
Evet.