Masraf yapmak istemiyorum ama bi değişiklik olsun diyorum. Mobilya boyama, aksesuar kullanma gibi küçük dokunuşlarla ne yapabilirim.

Masraf yapmak istemiyorum ama bi değişiklik olsun diyorum. Mobilya boyama, aksesuar kullanma gibi küçük dokunuşlarla ne yapabilirim.

Bence sade eşya kullanmak Yeniden düzenleme: Mobilya ve aksesuarlarınızı yeniden düzenleyerek mevcut eşyalarınızı farklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu, odalarınızın görünümünü hızlı ve ekonomik bir şekilde değiştirmenizi sağlar.
Boya ve duvar kağıdı: Boya ve duvar kağıdı kullanarak duvarlarınızı yenileyebilirsiniz. Yeni bir renk veya desen seçmek, odalarınıza hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde yeni bir hava katabilir. Aksesuar değişimi: Eski aksesuarları yeni ve trend olanlarla değiştirerek odalarınızın tarzını güncelleyebilirsiniz.
bence evi çok doldurmamak. bazen sahibinden’de falan ev bakıyorum mesela o kadar evleri dolduruyor ki insanlar bir salona 4 halı koyanı gördüm kardeş biraz boşalt ya bırak boş duvar buldun diye her şeyi asma hem modern’de gözüküyor boş evler yani boştan kastım bomboş değil tek tük çok kalabalık yapmayan eşya illa yerleştirirsin çok boş evde sıkar ama insanlar evlerini aşırı dolduruyor bence hem az maliyet olur hemde ev daha modern gözükür her şeyi bir yere sıkıştırmazsan
Görsel çok güzelmiş. Az ve öz eşya kullanmak çok iyi olur. Mesela bitki seviyorsan birkaç yere bitki koyabilirsin. Kendin raf yapıp boyayıp duvara asabilirsin. Kitaplık yapabilirsin. Kitap okuma köşesi yapabilirsin
Cevap
0Cevap
Profilimiz aynıymış snkskska.
Organizerler ( makyaj kalemli ayna vs )
Sandalye halı değişimi
Hayal Panosu ( duvara veya mantar panoya )
Mantar Pano
Boy aynası
Sarmaşık ya da led ışık
Ayna ve bitki kullanmak olabilir havası değişiyor ortamın
Mağarada yaşamak ahahha taşlardan yatak kanepe seti her şey oyulur
Duvarlara çıta koyuyorlae ya o iyi
Dekoratif raflar ve bitkiler ekleyebilirsin
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?