Alışveriş & Hediyeler Çeyizde elektronik ev aletleri Philips mi olmalı, Fakir mi? merhabax10 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çeyizde elektronik ev aletleri olaran hangi marka tercih edilmeli sizce? Çeyizde elektronik ev aletleri Philips mi olmalı, Fakir mi? Cevapla Marka Soruları Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 8,2b cevap paylaştı. Philips 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Hollanda Almanya futbol karsilasmasi olsaydı almanya derdim fakat elektronik eşya olarak kesinlikle Hollanda yani Philips 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Servis Kalitesi ve çeşitliliği önemli burada.Philips servis kalitesi ve ürün kalitesi olarak 1 tık daha iyidir. 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl fakir mi, fakir değil o, resmen fakır, sakın alma uzak dur, arzumu düşün 0 0 Yorumla
kuzeN000 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Philips açık ara öndeİkinci tercih kullanım alanına göre Bosch veya Arçelik 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Fakiri secerseniz ben geliyorum cunku fakirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Philips
Hollanda Almanya futbol karsilasmasi olsaydı almanya derdim fakat elektronik eşya olarak kesinlikle Hollanda yani Philips
Servis Kalitesi ve çeşitliliği önemli burada.
Philips servis kalitesi ve ürün kalitesi olarak 1 tık daha iyidir.
fakir mi, fakir değil o, resmen fakır, sakın alma uzak dur, arzumu düşün
Philips açık ara önde
İkinci tercih kullanım alanına göre Bosch veya Arçelik
Fakiri secerseniz ben geliyorum cunku fakirim
Philips.
Philips
Bence Philips güzel
Philips
Philips
Philips
Fakir
Philips bence