3 ayda bir komple herseyin yeni modellerinin cikip durdugu su sacma dongude ceyize elektronik esya almak sacma. Altin alip koyun kenara. Kullanacaginiz zaman bozdurur kullanirsiniz.
Ya birde o var Kız kardeşimi istemişlerdi Telefon verecekler felan Annem babam biz karışmayız abisi ne diyorsa odur dediler Damada dedim konuşacağın zaman annemi ara konuş mesaj felan ben anlamam Benim evimin içinde benim kurallarım evlenirsiniz evinize gidersiniz İstwrsen telefon tablet bilgisayar ne istersen al senin evinin içindeki kural beni ilgilendirmez demiştim.
Çünkü bu telefon bazı şeyleri bitiriyor gerek yok.
Kardeşimin her istediğini yaptım çok şükür Oda asla benim sözümden çıkmadı maşaallah Allah nazardan saklasın maşaallah ☺️😂
Benim evimin içinde benim kurallarım 19 yaşında evlendi zaten Evini aldım düzdüm hiç birşeyi eksik etmedim Benim gibi abi kim istemez Ayrıca o benim prensesim Telefon olmasa ne olur ne isterse anında gezmeye gitmek istiyorsa anında her şey keyfine göre😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Televizyon olmadan ceyizin anlamı olmaz gadası
Hepsi boş Rabbim huzur versin kaynana mikser görünce çırpıcı gerisini sen düşün 😂😂😂😂
3 ayda bir komple herseyin yeni modellerinin cikip durdugu su sacma dongude ceyize elektronik esya almak sacma. Altin alip koyun kenara. Kullanacaginiz zaman bozdurur kullanirsiniz.
Güzel bir çamaşır ve bulaşık makinesi + Akıllı süpürge
Cep telefonu 🤪😂😂😂
O en gereklisi nişanlısına yeni telefon almayanı dövüyorlar 😄
Ya birde o var
Kız kardeşimi istemişlerdi
Telefon verecekler felan
Annem babam biz karışmayız abisi ne diyorsa odur dediler
Damada dedim konuşacağın zaman annemi ara konuş mesaj felan ben anlamam
Benim evimin içinde benim kurallarım evlenirsiniz evinize gidersiniz
İstwrsen telefon tablet bilgisayar ne istersen al senin evinin içindeki kural beni ilgilendirmez demiştim.
Çünkü bu telefon bazı şeyleri bitiriyor gerek yok.
Kardeşimin her istediğini yaptım çok şükür
Oda asla benim sözümden çıkmadı maşaallah Allah nazardan saklasın maşaallah ☺️😂
Ben telefon pek sevmiyorum 😂
İyi ki kız kardeşin değilmişim 😄 telefonu niye yok kocaman kızın be
Benim evimin içinde benim kurallarım 19 yaşında evlendi zaten
Evini aldım düzdüm hiç birşeyi eksik etmedim
Benim gibi abi kim istemez
Ayrıca o benim prensesim
Telefon olmasa ne olur ne isterse anında gezmeye gitmek istiyorsa anında her şey keyfine göre😂
O bemim kıymetlim prensesim dünya bir yana o bir yana ☺️
Kahve makinesi
Mutfak robotları olabilir
Elektrikli süpürge 😂
canin ne istiyorsa onu al
Kahve makinesi ve tost makinesi.
#TeknolojininEvHali
Beyaz esyalar
Bulaşık makinasi
Ütü tost fön süpürge kettle
Kahve makinesi
Mikrodalga