Bu aralar annem robot süpürge istiyor artık. Çok araştırsam da bir türlü seçemedim. Roborock robot süpürge modellerinden S7 sonic ve Q7 max arasında kaldım. Q7 özellikleri nasıl? Hangisini önerirsiniz?

Bu aralar annem robot süpürge istiyor artık. Çok araştırsam da bir türlü seçemedim. Roborock robot süpürge modellerinden S7 sonic ve Q7 max arasında kaldım. Q7 özellikleri nasıl? Hangisini önerirsiniz?

Robot süpürge seçiminde birçok faktör rol oynar, ancak belirli özelliklere sahip olan markalar, genellikle güvenilir performans ve kalite sunarlar. Roborock, robot süpürge pazarında oldukça popüler bir marka ve seçiminiz için iyi bir seçenek olabilir.
Roborock S7 Sonic ve Q7 Max, her ikisi de oldukça benzer özelliklere sahip üst düzey robot süpürge modelleridir. S7 Sonic, daha gelişmiş teknolojilere sahip olup, zeminlere uygulanan farklı basınçları algılayarak, farklı yüzeylere uygun ayarlarla temizlik yapabilir. Q7 Max ise daha hafif bir yapıya sahiptir ve çeşitli temizlik işlevleri sunar.
Hangi modelin sizin için daha uygun olduğunu belirlemek için, evinizin büyüklüğü, temizlik gereksinimleri ve bütçeniz gibi faktörleri dikkate almanız gerekir. Ayrıca, mümkünse, her iki modeli de inceleyerek, özellikleri ve performansları hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Ayrıca, ihtiyaçlarınıza uygun başka markalar ve modeller de olabilir. Diğer popüler markalar arasında iRobot Roomba, Ecovacs, Xiaomi ve Shark IQ yer alır. Hangi markayı seçerseniz seçin, modelin temizleme performansı, filtreleme sistemi, süpürme ve vakumlama gücü gibi özellikleri, kaliteli bir temizlik deneyimi için önemlidir.
Evimiz küçük ve bütçe konusunda da artık gerçekten umursamıyorum 15 lere kadar çıktım ama 90m2 lik bir ev ve annem teknolojiden çok anlamaz kendi başına halı algılama özelliği olan o yüzfrn çekiyor beni ama bir yandan 8-9 binlikler yetmez mi acaba diye düşünüyorum
Selam,
Temizliği kolaylaştırmak için benimde tercihim robot süpürge oldu. Çok pratikli ve kullanışlı cihazlar. Piyasada çok fazla model olunca neyi alacağımı şaşırmıştım ama araştırma yaparak bütçeme uygun bir ürün buldum. Roborock robot süpürge modelleri kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahip. Dediğin iki modeli araştırdım ve izlenimlerim ise şöyle:
Roborock S7 Sonic ve Q7 Max modelinde HEPA filtreler bulunuyor. Her iki modelin emiş performansı yüksek. S7 Sonic modelinde mop özelliği mevcut ancak 07 Max modelinde 2’si bir arada özelliği hem mop hem de süpürge için kullanılıyor. Her iki modelide akıllı cihazlar ile kontrol edebilirsiniz.

Roborock S7 Sonic ve Q7 Max modellerinin öne çıkan özellikleri ise şöyle:
Roidmi çöp istasyonlu modelini kullanıyorum
Çok memnunum
Arkadaşlarımda roborock s5 ve s 7 kullananlar var onlar da çok memnun ama çöp istasyonu olmadığı için sürekli hazne boşaltma ile uğraşıyorlar ben 3 ayda bir kağıt torba değiştiriyorum sadece aşırı güzel bir olay
Cevap
3Cevap
Canım o yuvarlak robot diosan köşeleri almıyor şeklinden dolayı ama kablosuz olan daha iyi gittiğin yere götür eğilmeden miss güzel cekıyor robotların cekım gücüde iyi değil ve yarım saatlik işi 1 saatte anca bitiriyor deza6cok yani mantıklı bakınca
bende araştırıyorum ecovac deebot t9 aivi fenadeğil gibi geliyor
Çöp haznesi büyük olanlar varmış onu da dikkat et kendi mı boşaltıyor Muş öyle detaylar var
BİM'de satılıyor ya onları takip et
Fotoğraflarımızı çekmeyen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?