Alışveriş & Hediyeler Sevgilim çeyiz için için Dyson almış. Gereksiz ve erken değil mi? Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kavga sebebi çıktı Güncellemeler+1 yıl Ay bir boş yapmayın ya konu alması değil olay başka bir şey değer bilmemek ile ne ilgisi var Sevgilim çeyiz için için Dyson almış. Gereksiz ve erken değil mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 686 cevap paylaştı. Merhaba,Ohoo daha ne olsun ne güzel harika bir markadan ürün almış. Dayanıklı bir ürün işte. Bence sevinmelisin. 🤞 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl E ne güzel işte. Parayı boş yiyeceğine evi düzüyor. İlerdeki kocam bunu yapmazsan bozuşuruz aslan parçası.😂 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Aşkım sorun o değil Türkiye de yasamiycaz saten diyorum anlamıyo Yorumla
Yamahamotocross Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Bulmuşsun zengin adamı şimdi de şikayet ediyorsun fakir olsa daha mı iyi olurdu fakir adam bir şey alamaz parası yetmez 0 3 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Zengin evet var parası fakir olsada benim param var sıkıntı yok Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Fakir adama anası babası bakar sadece bir kadın asla maddi olarak desteklemez bir erkeği Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Zenginse iyi işte niye şikayet ediyorsun orasını anlamadım Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne almış ki saç bakım setini yıksa dikey süpürge mi 0 2 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Saç bakım setini de geçen hafta almıştı süpürge almış aşk Yorumla 1Pandora +1 yıl Hiii bi evin olmazsa olmazları bence işi biliyor sakın ayrılma ☺️ Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kız daha ne istiyorsun is ciddiyse başlasın şimdiden almaya 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Aşkım burada kalmiycaz ki ne gerek var almasına Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kız adam Saba hediye alıyor suçNe istiyorsunAdam seninle ciddi düşünüyor 0 1 Yorumla pars1453 +1 yıl Bu ara sevgiline trip atmak için bahane arıyorsun galiba Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Adamlar ne yapsa yaranamaz zaten.Dyson almis Sorunun ne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eger senin paranla aldıysa senden bu kız çok yer, ha kendi aldı ise ayrı umarım çok harcayan tip değildir geçmiş olsun 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Kendi parası ile almış benimki ile alır mı hiç Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 611 cevap paylaştı. Ne bilelim biz gerekli mi, erken mi, geç mi 💁 Olayı aranızda halledin, bizi yormayın 😉 0 0 Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Niye bundan kavga çıkar ki? Adam ne güzel almış 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bazen de böyle değer bilmeyen kızlar çıkıyor işte 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Ne diyorsun ya konuyu biliyo musun ki Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Konunun bizimle alakasını anlamaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sen gereksiz diyorsan gereksizdir. 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Aslan ya jfgjh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Ohoo daha ne olsun ne güzel harika bir markadan ürün almış. Dayanıklı bir ürün işte. Bence sevinmelisin. 🤞
E ne güzel işte. Parayı boş yiyeceğine evi düzüyor. İlerdeki kocam bunu yapmazsan bozuşuruz aslan parçası.😂
Aşkım sorun o değil Türkiye de yasamiycaz saten diyorum anlamıyo
Bulmuşsun zengin adamı şimdi de şikayet ediyorsun fakir olsa daha mı iyi olurdu fakir adam bir şey alamaz parası yetmez
Zengin evet var parası fakir olsada benim param var sıkıntı yok
Fakir adama anası babası bakar sadece bir kadın asla maddi olarak desteklemez bir erkeği
Zenginse iyi işte niye şikayet ediyorsun orasını anlamadım
Ne almış ki saç bakım setini yıksa dikey süpürge mi
Saç bakım setini de geçen hafta almıştı süpürge almış aşk
Hiii bi evin olmazsa olmazları bence işi biliyor sakın ayrılma ☺️
Kız daha ne istiyorsun is ciddiyse başlasın şimdiden almaya
Aşkım burada kalmiycaz ki ne gerek var almasına
Kız adam Saba hediye alıyor suç
Ne istiyorsun
Adam seninle ciddi düşünüyor
Bu ara sevgiline trip atmak için bahane arıyorsun galiba
Adamlar ne yapsa yaranamaz zaten.
Dyson almis Sorunun ne
Eger senin paranla aldıysa senden bu kız çok yer, ha kendi aldı ise ayrı umarım çok harcayan tip değildir geçmiş olsun
Kendi parası ile almış benimki ile alır mı hiç
Ne bilelim biz gerekli mi, erken mi, geç mi 💁 Olayı aranızda halledin, bizi yormayın 😉
Niye bundan kavga çıkar ki? Adam ne güzel almış
Bazen de böyle değer bilmeyen kızlar çıkıyor işte
Ne diyorsun ya konuyu biliyo musun ki
Konunun bizimle alakasını anlamaya çalışıyorum
Parası varsa alır, kendi bileceği iş
Ne iyi düşünmüş bundan kavga çıkar mı
Sen gereksiz diyorsan gereksizdir.
Aslan ya jfgjh
İstemiyorsan bana gönderebilirsin kanka
Seni seviyor ne güzel
Konu ne
Sana değer veriyor işte