Yeni yaptırmıştık böyle oldu genel format içinde tek parça parçalanmış sizce genel görüntü bütünlüğünün bozulmaması için oraya ne yapmak gerekir?

Yeni yaptırmıştık böyle oldu genel format içinde tek parça parçalanmış sizce genel görüntü bütünlüğünün bozulmaması için oraya ne yapmak gerekir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yara bandı yapıştır 🙄
Macun çekersin laminant parke renginde.
Kankitom parca gorunmuypr yukardan bakinca
Ya çok simetri hastası bir adamım acaba onu ve bir kaç parçayı söküp aynısından mı taktırmak iyi olur
Kankitom sen manyaqsin.
Genel fotografa bakiyorum ezik curuk yok. Sen evde işsiz kala kala kafayi yedin. 5 10 tane kuş besle, yetistir. Hem is hem iki kurus para yaparsin.
Valla boyle takintilik, bosluktan bak. Iyi degil
Ben arabadada böyleyim ilk kazamda arabayı yaptırıp durumu anlatıp satıyorum mesela onda bile benim arabam el değmemiş kaputundaki en ufak hasar olmayacak…1996 BMW 5.28 i vardı bende…12-13 yıl LPG’niz benzinde kullandığım için amcam da senin gibi tavsiye verdi ille de orjinal amca dedim diye aynı senin gibi bana manyak demişti 😀
Kankitom dogru soze ne denir?
Bazi takintilsrin sebebi cidden bosluk, issizlik.
Yani enerjini, kafani dagitacak ciddi bisey olmay8nca abuk seylere sariyorsun..
Bunlari kufur, hakaret alma sakın. Durum bu, cidden sevdigin hobiler neyse kucuk yatirim yap, is haline cevir.
Hami hayvan seviyorsan git 10 kuş al, onlarin bakimini uretimini yap.
Veya arabaysa oto yikama gibi ufak kucuk biyer aç veya neyse ne..
Seninle eskiden sohbetimiz var, cebinda uc bes kurus para oldugunu biliyorum. Cidden arkadas dayi sozu dinle, kptulugund soylemiyorum bende
Önerilerin için teşekkürler…Bu arada eskiden nasıl tanıştık onu anlamadım usta…
Senin bi soru vardi, hatirimda degil..
Oyle bi muhabbet ettik ki saatlerce yine burada sohbetimiz oldu. Hatta senin focus vardi, annenle yasiyordun falan..
Tasinmissiniz bugun gordum, hayrli olsun kankitom. Oyle yani, ad soyad yuzu simani bilmesemdr az cok tanisiz iste. En azindan ben seni taniyorum :)
Sağ, ol bizde biraz validenin birikimiyle var olan ikinci eve tepeden tırnağa tadilat yaptık 300 bine yakın bir para tuttu…Hani evlenirsem falan orada yaşayacağım valideye 30 km uzakta olacağız komşu gibi😀
Ev nasil, kac oda kac yasinda kankitom
3 oda 1 salon yaklaşık 23-24 yaşında…
Guzelmiş, hayrlisyla insallah.
Mercedes dedin evvelden sen focus yok muydu mercedes nerden cikti
O eniştemindi sonra ben aldım Focus validenin üstüne ama onuaşlandıpı ve süremediği için ben kullanıyorum…Oda vardı bir ara ama şimdi yok sattık…
Kankitom seni seviyorum, aylardir muhabbetimiz var. Gozum paranda pulunda degil, gonlunce olsu.. ama merak ediyorim calismiyorsin anneylesin falan. Gecim para isini nasil yapiyorsun?
Çok uzun süredir çalışarak kenara köşeye para koydum…O zamanlar yemiyor birikim yapıyordum…şimdide ufak ufak takı tasarımlarıyla daha azda olsa damlayacak bir şeyler kazanıyorum…Zaten neredeyse tüm birikimi harcadım sayılır…Ben böyle gerekirse çok uzun süre 2 yıl 3 yıl amele gibi çalışıp sonra kral gibi yaşarım kısa bir süre 😀
Ha anladim cano. Peki bisey sorcam sana. Elimde az biraz para var. Doblo mu yoksa panelvan gibi bisey alsam is yapsr miyim.
Para kazanmak icin soruyorum ben de 35im is ariyorim. Ama dusunuyorum ne yapsam kankitpm be
Panelisin al her işe gelir gerekirse içinde Ailenle bile yaşarsın Allah korusun evsiz kalsan doğal afet olsa vs…Aynı zamanda içine her şey koyup ticarete açılabilirsin…Lakin araştırıp az yakan ve sorunsuz temiz bir şey bulmalısın…
Sen adamsin adam gibi adam.
Bi gun seninle kahve icelim mi cano
Hayırlısı…