Saç Bakım Kâkül çok kötü duruyor mu, kuaför düzeltebilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kuafor duzeltebilir mi sizce Güncellemeler+1 yıl kuafore gidicem sagolun... qxiospqzbwb Kâkül çok kötü duruyor mu, kuaför düzeltebilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Charlenee Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Azcık ortası boş kalmış. Onun dışında iyi bence 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Azcıkmi 🤭 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Gayet güzel duruyor ama ortayı biraz daha mı doldursan... 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Alnın geniş gayet iyi ama kesimi çok doğru olmamış sanki 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl pek de iyi denemez neden yana ayriliyor ortadab 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl gayet güzel bence yüzünü karalamasan daha iyi olurdu 0 0 Yorumla
Darksidexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence kötü durmuyor güzel duruyor bana göre 0 0 Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Noye boyle ikiye ayrilmis duz olmuyor mu 0 0 Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Evet arkadaşlar annem bana ön saç kesecek. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 570 cevap paylaştı. Çok kötü duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Küçük besleme tadında
Azcık ortası boş kalmış. Onun dışında iyi bence
Azcıkmi 🤭
Gayet güzel duruyor ama ortayı biraz daha mı doldursan...
Alnın geniş gayet iyi ama kesimi çok doğru olmamış sanki
pek de iyi denemez neden yana ayriliyor ortadab
gayet güzel bence yüzünü karalamasan daha iyi olurdu
Güzel duruyor leydi
Kuaförler genelde hepten bozar
Güzelim yüzünü de göstersene
Bence kötü durmuyor güzel duruyor bana göre
Noye boyle ikiye ayrilmis duz olmuyor mu
Bu perçem kahkül değil.
Evet arkadaşlar annem bana ön saç kesecek.
Düzelecek bırsey yok gayet nrmal
Kimse düzeltemez
Olmamış
Ortası çok boş kalmış
Kötü değil ki
Uzat biraz daha güzel olacak
Düzeltir bence
Kötü değil bence
Güzel olmuş
Güzel yaa
Evet o ne öyle
Yakışmış