ben burada doğup büyüdüğüm için çok seviyorum. fakat genel olarak başka bir yerden gelenler (geldiğin yere de bağlı gerçi) yapacak çok fazla aktivite bulamıyor, gezecek çok fazla yeri yok mesela.
Instagram da baktım kadar biliyorum çokmuş gibi gösteriyorlar ya bilemiyorum tabi ki bende kararsız kaldım Denizli mi Eskişehir mi diye büyük bir ihtimalle Eskişehir olacak gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Denizli yazları berbat nemli ve sıcak oluyor nefes alınmıyor nerdeyse. Ama iş açısından da geniş bir ağı var.
Denizli olabilir, Muğla’ya çok yakın.. yazları ayrı keyif alabilirsin
Orası doğru tabi ki muğla benim için bir başka nokta da
ikisini de gördüm ikisi de yaşanılabilir şehirler bence:)
hangisini istiyorsan onu seç
A didim. "Niye bu ikisi mk" görüşünü aradım djdjdjd
Eskişehir kesinlikle açık ara daha güzel, ikisini de gezdim.
Birkaç yıl önce bende aynı soruyu sordum kendime önce Eskişehir olsun dedim sonra Denizli seçtim :))
denizlide yaşıyorum ve eskisehiri tavsiye ediyorum
Sana bir şey sorabilir miyim denizli yi hem merak etmişim dır nasıl bir yer sence
ben burada doğup büyüdüğüm için çok seviyorum. fakat genel olarak başka bir yerden gelenler (geldiğin yere de bağlı gerçi) yapacak çok fazla aktivite bulamıyor, gezecek çok fazla yeri yok mesela.
Instagram da baktım kadar biliyorum çokmuş gibi gösteriyorlar ya bilemiyorum tabi ki bende kararsız kaldım Denizli mi Eskişehir mi diye büyük bir ihtimalle Eskişehir olacak gibi
yok değil ancak eskişehir kadar da degil tabii ki. eskisehire karsı artısı, konumunun daha iyi olması
İkiside değil, İzmir.
Alın İzmir sizi olsun 🤣🤣
Sen İzmire kurban ol ; )
Eksik kalsın sen oluyorsun ya yeter İzmir e 🤣
Ben İzmirliyim tabiki olucam.. ama senin İzmirden yaran var sanki? :D
Hiç girme o konulara 🤣🤣
Olur öyle şeyler.. pekte şey yapmamak lazım yakma bütün şehri hemen :D
Tabiki denizli ne karar verdin
Bence Denizli
Denizliii
Denizli
Denizli bencee