Eskişehir Samsun Balıkesir Rize Ordu Manisa ve Denizli bu saydığım şehirlerden hangisi daha yaşanılır bir sehir hangisinde daha iyi uyum sağlaya bilirim Üniversite için...
Bilen gören duyan arkadaşlar hemen yeşillendirsin beni
Eskişehir Samsun Balıkesir Rize Ordu Manisa ve Denizli bu saydığım şehirlerden hangisi daha yaşanılır bir sehir hangisinde daha iyi uyum sağlaya bilirim Üniversite için...
Bilen gören duyan arkadaşlar hemen yeşillendirsin beni
İçlerinden ordu en muhafazakar olanı. Manisa egenin en büyük şehirlerinden ve İzmir'e inanılmaz yakın zaten celal bayarda okuyanların yarısı izmirli. Eskişehir küçük ama bazı yerlerinde ortamların çok iyi olduğu söyleniyor. Balıkesir şehir merkezi olarak kötü ilçe olarak güzel bir il yani ilçeleri daha güzel. Samsun karadenizin en gelişmiş ili.
Öncelikle İçlerinde en iyi 3 şehir var Ordu Samsun ve Eskişehir.. Eskişehir Ordu ve Samsuna göre biraz daha klasik kaçıyor Ordu ile Eskişehir zaten aynı kapasitede sehirler olduğunu düşünüyorum sadece aralarında iklim farkı var Klasik anadolu kültüründen ve ikliminden kurtulmak istiyorsan Ordu veya Rizeyi seçebilirsin ya da Samsun
Cevap
13Cevap
samsun tavsiye ederim güzel şehir sahili bile ayrı güzel her fırsat bulduğumda inip büyülenip 1500 fotoğraf çekip geliyordum
Eskişehir en öğrenci dostu şehirdir bildiğim kadarıyla
Eskişehir i biliyorum kesinlikle yaşanılacak bir yer.
kesinlikle denizli :D
Eskişehir veya Balıkesir
Denizli ye git en iyisi Denizli pişman olmazsin
Eskişehir'i overler genelde
Eskişehiri çok övüyorlardı
Eskişehir
Eskişehir Manisa
katıksız Eskişehir
Samsun
Eskişehir
Eskişehir
Balıkesir bence