Ev & Yaşam Bu gülleri size verir miyim diyim mi? Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Evinize koyarsınız of stajda yoruldum herkes psikolojisini kendi düzeltebilir mi lütfen ya Bu gülleri size verir miyim diyim mi? Cevapla Staj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Suatbeyy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Demirden olduğunu gorunce bi tarafima girer diye stres yaptim. Verme. 0 4 Yorumla Aynis_ +1 yıl Ahhsueiehehiejebdjeihrbrhrjbe üstüne oturmazsann girmez bence Yorumla Suatbeyy +1 yıl Zaten düserim diye. Kendi rizamla değil ndndkdk Yorumla Aynis_ +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣ayy sesli güldüm Yorumla Suatbeyy +1 yıl Buna kendi rızasıyla oturan gözü karatmistir baksana tirktikli tirtikli sakin öyle bir sey yapma.😂 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Ofise koyucam. Adres Fethiye ovacık Mah. PTT gönder 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Tamam gönderiyorum biri sana Yorumla Eğitilme +1 yıl Ciddi misin? Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yani bilemedim Hiç beğenmedim ama gülün önemi yok veren kişi önemli 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Gülün gül verse almazmisin yani aaa Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Yeterki sen ver Veriyor musun? Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben toprak da olanı seviyorum yaşayacak insan gibi mevsimleri yazı kışı görecek 0 0 Yorumla
Omerfar06 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Muhasebe stajyermisin? Bende stajyerim de merak ettim 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Yok Yorumla
tnaberlant Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl bi tanesini bana ver çok beğendim 0 6 Yorumla Aynis_ +1 yıl Napican evine koyacan Yorumla tnaberlant +1 yıl ofisime koyarım masaya güzel durur ilk defa böyle bir şey gördüm Yorumla Aynis_ +1 yıl Nerede yasoyorsun ayni şehirdeysek iş yerini söyliyim gel al ciddiyim bu arada Yorumla tnaberlant +1 yıl takip attım özele gelir misiniz Yorumla tnaberlant +1 yıl mesaj atamıyorum ki size siz bana atın Yorumla Aynis_ +1 yıl Tamam dur Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Verme çirkinlermiş zaten 1 14 Yorumla Aynis_ +1 yıl He ya öf Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Ayrıca stajda olduğuna göre sana ait degillermis bile Yorumla Aynis_ +1 yıl Yo bana ait Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Hayir değil Yorumla Aynis_ +1 yıl Yo benim oldu artık Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Hayır olmadı Yorumla Aynis_ +1 yıl Eskiden evinize gelen şımarık senin eşyana benim bu diyen misafir çocuğu vardır ya o bendim işte Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Olabilir ama sana ait değiller maalesef Yorumla Aynis_ +1 yıl Artık benim cnmm yha Yorumla Kâl-Ell +1 yıl maalesef değill Yorumla Aynis_ +1 yıl Maalesef benimmm Yorumla Kâl-Ell +1 yıl İstediğin kadar çatla maalesef senin değil Yorumla Aynis_ +1 yıl Patlıycam şimdi Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Patla napak Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Koku sık bari içine de 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Gül kokusu mu Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Hacı misi Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sagdaki benimdir 0 2 Yorumla Aynis_ +1 yıl Aşkım ikisini de yolluyorum adres pla Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Ahahsöalşsd Yorumla
çiçeklianne Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Verme güzel değiller 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Niye kız
ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Bu gül mü ya 0 3 Yorumla Aynis_ +1 yıl Gül değilse ne kız Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Bilmemki daha çok agac testeresine benziyo 😅 Yorumla Aynis_ +1 yıl Testere Necmiye Yorumla
gotatan Takip Et Xper 1 Yaş: 48 +1 yıl soyle 0 6 Yorumla Aynis_ +1 yıl Vermem Yorumla gotatan +1 yıl niye Yorumla Aynis_ +1 yıl Yalancı bir vib verdib o yüzden Yorumla gotatan +1 yıl ? Yorumla Aynis_ +1 yıl O soru işareti Yorumla gotatan +1 yıl yazdigini anlamadim ki Yorumla
eymen1294 Takip Et Xper 2 Yaş: 101 +1 yıl yokkkkk 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Eymen mi adın Ciddeb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Demirden olduğunu gorunce bi tarafima girer diye stres yaptim. Verme.
Ahhsueiehehiejebdjeihrbrhrjbe üstüne oturmazsann girmez bence
Zaten düserim diye. Kendi rizamla değil ndndkdk
🤣🤣🤣🤣🤣ayy sesli güldüm
Buna kendi rızasıyla oturan gözü karatmistir baksana tirktikli tirtikli sakin öyle bir sey yapma.😂
Ofise koyucam. Adres Fethiye ovacık Mah. PTT gönder
Tamam gönderiyorum biri sana
Ciddi misin?
Yani bilemedim
Hiç beğenmedim ama gülün önemi yok veren kişi önemli
Gülün gül verse almazmisin yani aaa
Yeterki sen ver
Veriyor musun?
Ben toprak da olanı seviyorum yaşayacak insan gibi mevsimleri yazı kışı görecek
Muhasebe stajyermisin? Bende stajyerim de merak ettim
Yok
bi tanesini bana ver çok beğendim
Napican evine koyacan
ofisime koyarım masaya güzel durur ilk defa böyle bir şey gördüm
Nerede yasoyorsun ayni şehirdeysek iş yerini söyliyim gel al ciddiyim bu arada
takip attım özele gelir misiniz
mesaj atamıyorum ki size siz bana atın
Tamam dur
Çok çirkinler kırılırdım:)
Verme çirkinlermiş zaten
He ya öf
Ayrıca stajda olduğuna göre sana ait degillermis bile
Yo bana ait
Hayir değil
Yo benim oldu artık
Hayır olmadı
Eskiden evinize gelen şımarık senin eşyana benim bu diyen misafir çocuğu vardır ya o bendim işte
Olabilir ama sana ait değiller maalesef
Artık benim cnmm yha
maalesef değill
Maalesef benimmm
İstediğin kadar çatla maalesef senin değil
Patlıycam şimdi
Patla napak
Koku sık bari içine de
Gül kokusu mu
Hacı misi
olur adresi atiyim gönder
İstemez. Benim psikolojim zaten düzgün. :)
Sagdaki benimdir
Aşkım ikisini de yolluyorum adres pla
Ahahsöalşsd
Verme güzel değiller
Niye kız
Bu gül mü ya
Gül değilse ne kız
Bilmemki daha çok agac testeresine benziyo 😅
Testere Necmiye
Çingene
Çok hoş olmuşlar
Söyleyin bakalım