Gaziyim ve depremzede oldum artık karavanda yaşamak istiyorum buna ayak uydurabilecek eş bulabilir miyim?

Ben 2019da Gazi oldum ve 2020de boşandım ve 2023de bir depremle uyandım...
Deprem sonrası dışarıya çıktık ailemle ve bir iki gün boyunca otomobilde kaldık o aslında zahmetli bir şey koltuk da yatarken rahat edemiyorduk tuvalet vesaire yoktu hem arabada hem çevrede tuvaletler olsa dahi sular akmıyordu gerçekten zor bir dönem yaşadık...
Ben de arık eskiden de istediğim karavan hayatını daha çok istemeye başladım hiç denemedim ama artık bir karavanda yaşamayı dağa çok istiyorum fakat benimle aynı düşüncede olan bir kız bulup evlenebilir miyim acaba?
Butdan birisini bulup evlenmek istemiyorum ama bilgi ve genele kıyaslama amacıyla soruyorum burada hiç bu şekilde ortalama 7x24 karavanda yaşamak isteyen kız var mı acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Sik sık yer değiştirerek karavanda, bazı zamanlarda ailelerin akrabaların vesaire evinde hatta çok nadir otel vesaire gibi yerlerde konaklayarak kafamıza göre yaşamak isteyen bir kiz?
Gaziyim ve depremzede oldum artık karavanda yaşamak istiyorum buna ayak uydurabilecek eş bulabilir miyim?