Kendime uygun bir eş bulup yapmak istiyorum. Ama devir kötü, evlilik dışı kesinlikle yapmam. Ne yapacağım?

Böyle sorular sormak hiç istemiyorum aslında ama danışacaktım kimsem yok. Uzun ama tek bir ilişkim oldu, ondada inancım ve karakterim gereği o tarzda bir ilişkim olmadı. Evlenecektik ama maalesef olmadı. Sevdiğine düşkün bir insanım ve gerçekten yapmak için yapmak isteyen bir erkek değilim. Ağır sporlar ile ilgilendiğim için hormon yüksek seviyede, hali ile istemesem de yükseliyorum. Affedersiniz oruçlu iken bile... Olabildiğince kendimi ibadetlerime, işime gücüme versemde o doruk geldi mi kafamı başka bir şeye veremiyorum. Severek evlenmek ve eşimle güzel bir yaşamım olsun çok istiyorum. Gram kibirden değil, ama yakışıklı iyi vücutlu, işinde gücünde bir insan olmama rağmen gözüm kız kovalama peşinde olmadığı için maalesef evlenecek birini bulamıyorum. En ufak bir ışık görmediğim takdirde böyle bir adım atıp yanlış anlaşılır kırılmaktanda çekiniyorum. Kendimi tatmin etmeyi eskiden çok yapsamda olabildiğince azaltmaya çalışıyorum, sağlık açısından problem teşkil etmemesi adına. Gerçekten ne yapacağım bilmiyorum...
Kendime uygun bir eş bulup yapmak istiyorum. Ama devir kötü, evlilik dışı kesinlikle yapmam. Ne yapacağım?