AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaliteli çorap giysin ve sıkı bağlasın botunu.
Giyiyor ona ragmen bot buyuk oldugundan da arasindan soguk girip usutuyor onu ozellikle topuk kismi.
Kullanılmış bot değişilmez
Iyide fiziki kosulllar elvermediki degisime gitsin. marka bizi mağdur mu edecek simdi? Urunun amaci ayaklari soguktan korumasi fakat islevi yerine getirilmiyor nasil bir is bu? Illa hakkimi almak icin yuksek mahkemelere kadar mi cikayim bu mudur sonu?
Şakamısın
Ne şakası gercegin ta kendisiyim. Ya hakkim verilecek ya da zorla devlet eliyle aldiracagim öyle kaziklayip keyif yapmak yok.
Başarılar dilerim 🙂
Hangi şehirdeki bu kadar üşütecek
Şu an Ankara 1 numara buyuk kenarlarindan da soguk geliyor, onceden Kocaelnde dağdaydı orasi daha sicka oldugu icin katlanabiliyormus ama burada zor oluyor soguk havada ayagini usutuyor sicakta isitiyor halbuki biz bu markaya guvenerek arastirarak aldik. www.ydsshop.com/yds-uktm-8058-gtx--haki-1603 aldigimiz botta bu arasindaki en pahaliydi nasil usutur anlamiyorum sence napmaliyiz
Tabanlık mendil felan kullan numara büyükse
Tabanlik ise yararmi buyuk numaraya
Yarar arkayı mendille doldur tatlım
Tabanlik daha kalici olur gibi en iyi yontem o mudur sence
Balım ben jandarmayım yani rahat olsun diye yds çöl rengi alırım sürekli tabanlık kullanırım cuk diye oturur
Tamam ya cok saol icimi rahatlattin tabanlikla halledeyim o zaman
Ya sen ne kadar tatlı ilgili düşünceli bir ablasın seni yerim 😂
O senin tatliligin canim 😉😊 kardesim o benim, sevdiklerime canimi da veririm 😇
Yazdim bak ozelinr
git şansını dene
Deneyecegim baska care yok magdur olursam hukuka basvuracagim.
ortada pek bi mağduriyet yok 1 ay geçmiş 14 gün içinde iade hakkın vardı
Nasi yok urun ayni zamanda usutuyor da amacina uygun diye sattiklari urun islevini yerine getiremiyorsa ve muhattabimda bu isi cozmeme yardim etmiyorsa magduriyet otomatikman olusuyor orasi bende merak etme avukatim hazir benim. 14 günde iade etseydim 15-30 gun arasi inceleme sureci vardi aradim sordum o surecte sogukta baska botu mu vardida kullanacakti? Baska yollarin varsa soyle bunlar isime yaramz
botun üşütmesinin sebebi büyük numara almanız çok yıpranmadıysa değiştirirler belki götür sen bi bilemezsin belki değiştirirler
Yipranma yokki aldigimiz gunku gibi zaten. Botun sağ teki daha cok usutup ayaginda gevsek duruyormus uretim hatasindan supheleniyorum sadece numara buyuklugu degil buda etken usumesinde ama tabi sol tekine gore sadece. Birde kaymax kaucuk taban ozellikli olmasina ragmen karda buzda kac defa kayip dusmus burada magduriyet apacik ortada degilmi sencede bu markaya guvendik bosa cikti... sansimi deneyecegim gibi ama oncesinde tabanlik alacagim biri oneriyi verdi saolsun
tüm askeriye o markanın botlarını giyiyor her askerin ayağında o markanın botu var buzda her ayakkabı kayar anca çivili tabanlık felan alacanki kaymasın
Her bot falan kaymaz genele yayma markanin calisanimisin bu ne savunma boyle gercekleri anlatiyorum sana. Sitelerinde kaucuk taban diyor bilerek secip onu aldik cunku bu tabanin ozelligi kaymaya karsi direncli olusuydu fakat kullanimda oylr degil.
ya banane markadan ehueu sadece bilgi veriyorum niye bana kızıyorsunki duymak istediklerini söyleyince iyi olacaksa söyleyim hemen alt satırlarda.
aaa öyle saçma şeymi olur götür heme ndeğiştirsinler o kadar para almayı biliyorlar seve seve değiştirmeleri lazım yoksa mahkemeye ver hemen.
:) istediklerim degil mesele. Sanki onlari yanlis taraftan savunuyormussun gibi hissettirdi ondan dedim ki burada biz magdur vaziyetteyiz hakliyizda.
tamam ya ben karşılaşacağın durumu anlatmaya çalıştım ona göre gidersin bi numara büyük aldık deme bile bile ayağına büyük geldi değiştirmeye fırsatımız olmadı taşındıkfelan de. ve ydsnın fabrikası Ankara'da belki ordan daha hızlı değiştirirler fabrikaya götür girişinde mağzası vardır kesin
Evet oyle yapacagim biliyorum burada oldugunuda degismezlerse hukuk disinda nereyr basvurabilirim nasil yaklasmaliyim tasinma vs kabul ederler mi sencr
ederler hukuk dışında biyer yok belki şikayetvar. coma felan yazarsın hızlı dönüş yaparlar
Tamam oralarida dusuneyim ki sikayet var ı zaten incelemistim kotu yorumlar ordada var.
Saol bu arada
rica ederim müşteri hizmetlerini telefonla ara bi görüş belki yönlendirirler
Aynen ilk 14 gun icinde aramistim zaten gonderin ama inceleme sureci 15 ila 30 gundur diyince botsuz kalacagimiza idare ederiz dedik ondan degisim yapamadik ki kendisi baska sehirdeydi. Bi arayip sormak en iyisi
bol şans size
Lowa al kanka
O kadar param yoktu bunu aldik aciklayi tam okudun mu?