Evinizin yeteri kadar geniş olduğunu düşünüyor musunuz? Yoksa istediğinizden dar bir eve mi sahipsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum.
Evi geniş gösteren bazı tüyolar da bırakayım sizler için:
Evinizin duvarlarını birbiriyle uyumlu, doğal ve açık renklere boyayın. Örneğin, salonu fildişi, mutfağı açık yosun yeşili, yemek odasını da krem rengine boyayın.
Duvar kağıdı kullanmak isterseniz, gökyüzü veya ışığı çağrıştıran desenlerde seçeneklere yönelin.
Koyu kahve ve siyah gibi renkleri, kilimlerde, fotoğraf ve resim çerçevelerinde kullanabilirsiniz.
Ev içinde, yoğun geçiş alanı olarak kullanılan alanları, mümkün olduğunca az mobilya ve eşya ile dekore edin.
Küçük odaları değerlendirmek için, kitaplık yerleştirebilir ve hobi odası olarak dizayn edebilirsiniz. Ancak, az mobilya kullanımına, burada da dikkat edin.
Mobilya seçimlerinde küçük ve alçak seçeneklere yönelin. Eğer, etnik tarzda dekorasyonlardan hoşlanıyorsanız, etnik yer minderleri ile özel oturma köşeleri yaratabilirsiniz.
Perdelerinizi de açık renk kumaşlardan seçin. Işığın evinize dolmasına izin verin. Böylece, daha ferah bir eviniz olacak.
Duvar ve tavanda aynı rengi kullanırsanız, tavan olduğundan daha yüksek görünür.
Odanızı olduğundan daha ferah göstermek için ışığı yansıtan, açık renkleri tercih edin.
Dar bir odayı daha geniş göstermek için halıların mobilyalardan daha büyük olmasına özen gösterin.
Eviniz yeteri kadar büyük değilse, yaşam alanlarını birbirinden ayırmak için paravan veya perde kullanabilirsiniz.
Kollu koltuk ve sandalyeler yerine, daha az yer kaplayan kolsuz mobilyaları tercih edin.
Boyuna çizgiler mekanı yüksek gösterir.
Mobilya sayınızı azaltın, küçük parçalarla alanı sıkıştırmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer