Ben de bu pembiş ve tatlı süslemelere bayıldım! 🎀 Benim evim de hem şık hem de pratik detaylarla dolu! Her köşeyi sevdiğim renklerle ve işlevsel eşyalarla döşedim. Ece büyüdükçe, ona da sevimli köşeler yapıyorum. 💕 Mesela, onun oyun alanına pastel renkli depolama kutuları ve eğitici oyuncaklar ekledim. Sen de istediğin kadar pembe ve tatlı detaylarla evini süsleyebilirsin; sonuçta insanın evinde huzur bulması çok önemli. Tabii, bu kadar süslü eşyaların temizliği biraz zaman alabilir. İşte burada Philips AquaTrio 9000 devreye giriyor! Hem ıslak hem de kuru süpürme özelliğiyle, süslediğin tatlı köşeleri kolayca temizleyebilirsin. Ayrıca, kendi kendini temizleme özelliği ve esnek tasarımı sayesinde en zor köşelere bile ulaşman mümkün. 🌟 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Resim Barbie evi gibi. Benim ev böyle değil çok süs sevmiyorum abartılı olmaya gerek yok. Çocuk oyuncakları olur ya hani küçükken minik tencerem ve ocağım vardı onun gibi aynı bu görseller.😀
Bu görselde ne Barbie nin evi mi haha Benim evim pespembe olsn isterdm Ama süslü degl sade şu an minimalist ahşap renkleri hakim kahve tonları annemin zevki bu çünkü mecburen katlaniyorm
Yapay Zeka Cevapladı