Retro tabakların modası hiçbir zaman geçmez. Aşağıda paylaşılan görselin modası geçeli çok oldu mesela. Herkesin evinde olan bir model.
Şu an bu modeli bu fiyata bulabilir misin onu da düşün.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşırı kötü yorumlar gelince soğudum açıkçası aşağılayıcı yorumlar yapanlar evinde altın kaplama tabakları var sanırım ve ben günlük için aldığımı da belirttiğim halde
Tam tersi bu tarz modellerin modası geçmez ve modern diye gösterilen tabak geçen bir TV programında bunlar demode artık denilerek eleştirildi... Burada genellikle öğrenci kesimi var. Çeyiz sorsan hep sade şeyleri gösterirler. Ancak bir düğün yaparlar her şeyleri taş tuş içinde olur. Hiç şaşmaz bu :)
Çirkin demeyelim de modern değil. Ben modern tarzı seviyor ve sadeliği. sade alsan modası hiç geçmez bak ve çok şık oluyor
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bunu attığın için teşekkür ederim buna benzer takımım var karacadan da var bide bu var 3 tane yemek takımım var ama bunda kararsızım elden çıkarmayı düşünüyorum
ister porselen ister gümüşten yapılsın üzerindeki motifler ebaksana adanmın içini karartıyo.. kocan olsam onları daha eve sokmadan camdan atardım... alan zevksizmiş inanmıyorsan kaynanana ver bakim alıyomu ::)))
gerçeği söleyeni dokuz köyden kovarlar inanmıyorsan dene san aonu alan ya da aldırana hediye et bakalım nolcak kızım köylerde bile daha modern şu an.. dene bi yarı fiyatına bile müşteri bıraksoranı bulamazsın
ya sen doğuda çorak bi yerdemi yetiştin.. günlük düz bişey kullansan daha iyi insan bunları gördümü yemekten soğur be... buna alan kadının suratına bakmam ben anlamıyormusun bunu... içini karartıyo adamın anla be kadın...
bu kadar kalitesiz malları alırken düşüncektin 1200 müü :))) gel anakarad saman pazarında sana hepsini 200 e alayım :) porselenmiş :))) kızım seni iyi kazıklamışlar
Sizde biraz çocuksu duygular var bence satmayın alicaginiz yeni takımda buna benzer. olur. oaranizi çöpe atmayın milletin evinde buda yok çok iyi bence