Anlaşmalı evlilik mümkün mü?

lise sondayım ve bu konuyu gerçekten merak ediyorum lütfen mantıklı ve anlayışlı cevaplar verin. iki tarafında ciddi ilişkiyle işi olmayan, aile evinden herhangi bir sorun yüzünden uzaklaşmak isteyen, çocuk istemeyen, birbirlerine saygılı ve anlaşılan kurallara uyabilecek kişiler evlenip aynı evde yaşayabilir mi? belki para konusunda veya psikolojik olarak birbirlerine destek olabilirler belki de tamamen birbirine ilgisiz iki kişi. ben yıllardır böyle bir ilişki istiyorum ama çevremdekilere ne zaman bunu söylesem ilerde düşüncen değişir şimdi daha küçüksün diyorlar. kendimi bildim bileli böyle düşünüyorum ama bunu söyleyenler anlamıyor sadece evlenip çocuk yapıp hayatımı eşime bağlayıp köle gibi ev işiyle vs. uğraşıp bu şekilde yaşayarak geçirmem gerektiğini düşünüyorlar sanırım. böyle Bi hayatı tabiki de istemiyorum. ne ciddi evlilik ne çocuk istiyorum Türkiye şartları da malum ilerde pek mümkün olmasa da eğer istersem bile maddi olarak yeterli olabileceğimi sanmıyorum. çok zeki veya çok çalışkan değilim üniversite kazanabilecek miyim onu bile bilmiyorum. psikolojik olarak artık aile evinde yaşamaya da sabrım kalmadı gerçekten. çok sesini çıkarabilen birisi değilim aşırı utangacım ve özellikle tanımadığım kişilere karşı iletişim becerim kötü. psikolojik olarak tamamen sağlıklıyım diyemem yani ve bu düşüncelerim ergenlik düşünceleri gibi bir şey değil öyle anlaşılmaz umarım. sadece böyle bir durumdaki herhangi bir insan bu anlaşmalı evlilik yoluyla kendince rahat yaşayabilir mi merak ediyorum. Bunu kesinlikle yapacağım gibi bir şey de söylemiyorum o yüzden yanlış anlamayın lütfen. sizin bu konuda düşünceleriniz neler? gerçekten böyle bir evlilik mümkün olabilir mi? aranızda böyle bir ilişki yaşayan veya yaşamış birisi var mı ve bu konudaki deneyimleri neler? bunları merak ediyorum.

Anlaşmalı evlilik mümkün mü?