Bundan 1sene önce biriyle tanıştım Ailevi nedenlerden dolayı Anlaşmalı evlilik yapma kararı aldım ve yakın arkadaşlarımda durmumu biliyordu bir arkadaşım biriyle tanıştırdı görüşmeye gittim bütün şartları konuştuk onun benden istediklerini benim ondan istediklerimi hepsini konuştuk ve anlaştık Ama Aileler anlaşmalı evlilik olduğunu bilmiyor sadece istediğim serbest bırakılmak rahat olmaktı ve mesleğimi elime alana kadar evli kalıcaz kararı aldık ve 8 ay önce evlendik eşim iyi biri saygılı aramızda hiçbir şekilde cinsellik geçmedi böyle konuştuk ztn ben istemediğimi ve böyle bişeyin olmayacağını söyledim oda kabul etti ve ayrı odalarda kalıyoruz ben onun ihtiyaçlarını gideriyorum normal ev işi yemek vs oda bana okul için maddi yardımda bulunuyor mesleğimi elime aldım Ve anlaşmalı evlilik yaptığım eşim bana devam etmek isteğini söyledi ve fikrimi sordu gerçekten böyle bişey bekliyordum çünkü bana karşı tavırları değişti ve kafam çok karışık ne yapıcam ne yapmam gerek bilmiyorum yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın bana yardımcı olurmusnuz lütfen... 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellee
Güncellemeler
+1 yıl
GÜNCELLLLL
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iyide mesela gerçek evlilik ile bunu farki ne ki zaten bazi sorumlulukkarina yardimci oluyorsun. ev işleri falan geriye şu kaliyor sani kiskanir mi kilik kiyafetina karisir mi darlar mi
bir çoğu sadece cinsellik kalimiş gibi yorum yapiyor ama cinsellik en kolay şey bence ondan once duşunumesi gereken cok sey var
Eğer mutluysan huzurluysan gerçek bir evlilik için şans verebilirsin bence. Sana yaklaşmasına izin verebilirsin eğer istiyorsan.
Ben anlaşırken bana ayak bağı olma dedim bende sana olmayacam dedim kabul etti bana göre gerçek evlilik dağ gibi sorumluluk ve korkularım da çok var he ona alıştım mı evet alıştım ama gerçek karı koca hayatını onunla yaşayabilmek beni korkutuyor
İyi de siz birbirinizi gördünüz aynı evin içinde. 8 ay beraber yaşadın kızım gerçek bir evlilik olduğunda birbirinizi gerçekten severseniz çok daha mutlu olacaksınız farkında mısın :D
Gel kuzu
İstek attım yazarmısın
Bence uzatma çünkü bu soruyu soruyorsan demek ki istemiyorsun sadece üşengeçlikten belki diye düşünüyorsun
Anlasmali evlilik olmamali bence
Mecburiyetler... maalesef
Bence seversin onu devam ettir derim bosanik ne yapacan ki sanki
Tek yaşamayı düşünüyordum
Tek yasamak zor inan bana yaninda biri olmasi iyi bence hem onada yazik olur bunca yaninda kalmis sana destek olmus her anlamda
Bilmiyorum kafam çok karışık cidden
Bence sende istersin belli ediyorsun
Sen ne hissediyorsun peki?
Hiç bişey yani böyle bişeyin olacağı ihtimali benim için %40 tı şaşkınım
Bir şey hissetmiyorsan devam etme. Israr edecek hali yok sonuçta
Gerçeğe dönüşmesi canımı sıktı
Peki kuşku düşürmek niyetinde değilim ama, devam etmezsek ailene bu durumu açıklarım derse ailen ne tepki verir?
hazır evlenmişsiniz , bu gece sevişin deneyin
Gerçekten çok yardımcı oldun sağol
:) mutluluklar diliyorum
Al işte 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
:) adam iyi biri , daha ne istiyorsun. birde cinsel yönden dene. o konuda da iyiyse devam edin
Bunu denemek bile bir çaba Olumsuz etkilerse korkularım var
etkilemez. güvenebileceğin biri o. o değilde başkasıyla nasıl olacaktı ki?
Sen istemiyorsun galiba anladığım kadarıyla
Onun bu evlilikten çıkarı ne? Trolsun bence
herkesin kendi görüşü trol değil desem de insan bildiğini okur...
O neden böyle bir evlilik yaptı
Arkadaşım durumumu anlatmış ve böyle bir fikrimin olduğunu söylemiş eşimde tanışmak isteyince kabul ettim bende