Anlaşmalı evlilik?

Bundan 1sene önce biriyle tanıştım Ailevi nedenlerden dolayı Anlaşmalı evlilik yapma kararı aldım ve yakın arkadaşlarımda durmumu biliyordu bir arkadaşım biriyle tanıştırdı görüşmeye gittim bütün şartları konuştuk onun benden istediklerini benim ondan istediklerimi hepsini konuştuk ve anlaştık Ama Aileler anlaşmalı evlilik olduğunu bilmiyor sadece istediğim serbest bırakılmak rahat olmaktı ve mesleğimi elime alana kadar evli kalıcaz kararı aldık ve 8 ay önce evlendik eşim iyi biri saygılı aramızda hiçbir şekilde cinsellik geçmedi böyle konuştuk ztn ben istemediğimi ve böyle bişeyin olmayacağını söyledim oda kabul etti ve ayrı odalarda kalıyoruz ben onun ihtiyaçlarını gideriyorum normal ev işi yemek vs oda bana okul için maddi yardımda bulunuyor mesleğimi elime aldım Ve anlaşmalı evlilik yaptığım eşim bana devam etmek isteğini söyledi ve fikrimi sordu gerçekten böyle bişey bekliyordum çünkü bana karşı tavırları değişti ve kafam çok karışık ne yapıcam ne yapmam gerek bilmiyorum yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın bana yardımcı olurmusnuz lütfen... 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellee
Güncellemeler
+1 yıl
GÜNCELLLLL
Anlaşmalı evlilik?