Bu fotoğraf 2015'ten kalma. Öndeki 3 tane hala duruyor. Kocamanlar artık. Var mı kaktüsün? Sever misin onları?

Bu fotoğraf 2015'ten kalma. Öndeki 3 tane hala duruyor. Kocamanlar artık. Var mı kaktüsün? Sever misin onları?

Selam gadası 🙃
Evet çiçekler arasında en çok kaktüsleri severim. Ama evimde bir tane bu tarz bir kaktüs var. Nedense yerini pek sevmedi galiba pek büyümüyor. ya da cinsinden dolayı yavaş büyüyor olabilir.
Geçirgen toprak, su, güneş, havadar ortam. Bunlar sağlandığında güzel büyürler. Arada bir gübre de verilebilir. Yavaş büyüyen veya fazla büyümeyen bir tür de olabilir.
Doğru diyorsun
Kaktüs sever severim
Bu soruyu kaç kere sorduysam hep cevap verdin. Sağ ol 🤣
Ne demek abi her zaman :D
Eyvallah. Ya bir şey soracağım. Burada günde bilmem kaç soru soruluyormuş. Çok fazla diyorlar. Onca soru içinde her soru sormamda nasıl denk geliyor sana sorularım. Sorulan her soruya cevap veriyor da olamazsın? Bu işin sırrı ne? 🤣 Takipleşmek de yok.
Abi şimdi ben bilgisayardan kullandığım için siteyi, sağ kısımda canlı yayın diye bir yer var. orada birileri yeni soru sorunca direk çıkıyor. ben de işsiz olduğum için sürekli denk geliyor :D
Canlı yayın telefonda da var. Ama bana hep aynı kişilerin soru ve cevapları görünüyor. Anlamadım gitti.
Neyse bir milyon xper oldun mu? 🤣🤣
Yok abi milyon olmaz zaten yakında azaltırım girmeyi :D :D
Sorulardan birer görüş eksilecek desene.
Evimizde var. Başımın yanında duran var. Radyasyonu önlemesi açısından :
Ne kadar zamandır sizinle? Büyüyor mu?
1 yıla yakındır.
Bir dönem büyüdü. Sonra durdu.
Belki duymuşsunuzdur radyasyonla alakalı söylenenin bilimsel bir dayanağı yok. Sadece söylenti. Soylemesemiydim acaba.
Kimisi söyleyince kaktüsten soğuyor da.
Çiçeklerden soğuyan bir yapım yok merak etmeyin :)
Bu güzel. :)
Bazı dönemler gelişimlerinin durması veya yavaşlaması normal. Büyüme şekli sağlıklıysa sorun yok.
İnanın dikkat etmedim. :)
Bazen ışık yetersiz geldiği için bozuk bir formda gelişiyorlar.
Olabilir. Bizim ev güneş almıyor çünkü :)
:) kaktüsün işi zor.
Hemde çok :)
Teşekkür ederim. :)
Rica ederim. 🌹
Cevap
1Cevap
Hemen buraya bırakıyorum bulabilirim inş
Bunlar büyüyünce çok güzel görünür. Toprağın üzerindekiler ne? Karışım yapıp toprağa onu mu döküyorsunuz?
O zaman sen küçük hallerini seviyorsun ya da güzel gelişmediler. Muzlu birşeyler mi döktün karışım olarak?
Maaşallah diyelim zaman. 🌵👍
Eşim seviyor. Ben de severim ama eşim kadar değil. Sen kaktüs yetiştiriyorsun sanırım. Aslında tüyo almak lazım senden. 😊
Yaklaşık 9-10 senedir kaktüslerim var. Sanırım 40 çeşit vardır. Bir ara sayayım diyorum ama ya üşeniyorum ya da ne gerek var deyip saymıyorum. Öğrenmek isteyenlere bildiklerimi anlatmaktan zevk duyuyorum. 🌵👍
maşallah güzel görünüyorlar
Teşekkürler.
Evde yok. Aklima kucukken elimin cok sert kaktuse carpmasi geldi. Ne bicim bir gundu. 😬
Geçmiş Olsun.
Baya oldu, sag olun.
Sevmem kokulu çiçek severim
Açınca çok güzel kokanları da var.
birkere almıştım ama yaşamadı
Yaklaşık 9 senedir yaşayan kaktuslerim var.
sevmiyorum. evde yok
Cevap için teşekkürler.🌻🌻🌻
Sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?