Mesela şöyle bir salonda benim moralim neye bozulabilir?

Mesela şöyle bir salonda benim moralim neye bozulabilir?
İnanıyorum ve beni etkiler. Görseldeki oda güzel , pozitif bir enerji yatıyor ama sadece 5 çayında 2 saat dayanabilirim. Ben daha sadelikten yanayım , çok fazla biblo , tablo sevmem.
Kesinlikle evet. Hatta bu konuda bir makale ve belgesel izlemiştim. Renkler zihne farklı duygular ve frekanslar oluşturabiliyor. Örneğin mecliste koltuklar neden kırmızı? Beyaz peçete çabuk tüketilirken kırmızı ya da siyah peçete çok daha özenli ve dikkatli kullanılıyor. Renkler algıda seçicilik yaratıyor.
Cevap
10Cevap
Hayır inanmıyorum
renkler psikolojik olarak kişiyi pozitif ve negatif olarak etkileyebilir
açık renkler pozitif
kapalı renkler ise kasvetli bir hava oluşturup negatif etki yayar
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Renklerin etkili olduklarını biliyorum, bilimsel olarak açıklandı. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
kesinlikle çok etkililer sevindim buna
Konu baya bir derinse, hangi renk olursa olsun moral bozuluyor.😅
upsi
inanıyorum açık soft renkler insanı her zaman ferah hisettirir mesela
Evet beyaz renkler yumuşatır yatıştırır rahat hissettirir
Beyaz beni bayıyor :/
Yaa her an kirlenir diye düşünüyorsan 😂
Ben burada kötü hissederim koyu renkler daha iyi
Koyu renkte ben her gün melankoliye kapılırım
Kişiden kişiye değişir benim odam ve çalışma odam köyü lacvert ve köyü yeşil siyah karışımı ve mobilyalar ahşap
Böyle bir salonda moralin bozulmaz bence
bence de
Evet beni koyu renkler mutlu ediyor mesela
Bişey dicem sizin kediniz var ve titizsiniz sanırım nasıl tüylere çözüm buluyosunuz her tarafa yapışıyor yani bütün gün evde değilim ki durmadan temizliyim. Nasıl başa çıkıyorsunuz? Tuvaleti de üstü kapalı olan ama bütün evi kokutuyor ona çözümünüz var mı? Mesaj atacaktım ama burdan sorayım orası kapalı.
Tüyler için yapışkanlı rulo, el süpürgesi gibi şeyler kullanıyorum, ayrıca düzenli tarıyorum. Tuvalet için düzenli temizliyorum, kumunu yeniliyorum gibi gibi
E bunu bende yapıyorum 😂 benim kedim bozuk o zaman sjsjsj
Hahahaha ay bilemedim benimki de kokuyo da alıştığımdan olsa gerek pek etkilemiyor olabilir. Evde buhurdanlık falan oluyor, kokulu mumlar falan öyle koku değişiyor yine.
Anladım o şekilde ayarlıyorsunuz 😂 benimki çok kokutuyor bi kaka yapıyor sanarsın insan yapmış sjsjs alt tarafı mama yiyosun kendine gel be kedi 😂
İnanıyorum, renkler enerji yaratır.
Tabi renkler etkiler insanı
Duvarların rengi kesinlikle abla :(
İnanırım.
Tamamen değil ama inanırım.
Bazen inanırım
Evettt
Kısmen inanıyorum
Evet
Kesinlikle inanırım
Hayır
inanirim