Ev & Yaşam Kimler kış uykusuna yatmaya hazır? MrNobodyy_ Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yine bir nöbet sonrası kış uykumda rekor kırmaya hazırlanıyorum. En fazla kaç saat uyudunuz son yıllarda? Kimler kış uykusuna yatmaya hazır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl 12 saat uyumuşluğum var :D 0 1 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Allah kabul etsin, nasıl bir gündü öyle:d Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kış uykumdan uyandım 0 2 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Neyse finale yetiştin dostum u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyv dostum
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl En fazlaa 9 saat uyumuşumdur 1 ya da 2 kez, uyku sevmem pek 0 1 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Kış uykusu dedim 4 buçuk saat uyumuşum ama rahat uykunun tadı yeri başka yahu yabana atmayalım şimdi. Yoksa ortalama 3 saat uyuyorum o ayrı:d Yorumla
sarikayali66 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 48 saat uyumadan nobet tutup 2 gün boyunca uyudugumu bilirim 0 2 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Uyanıklığın kadar uyuyorsan o da sıkıntı şimdi usta Yorumla sarikayali66 +1 yıl uyku düzenim yok diyebilirim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayılar ve ayı gibi yaşayan insanlar😅 0 4 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Şimdi ayı mı ettin beni, vay beee yaranamayız biz arkadaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hayır tabikide size demedim Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl E ama ben de hazırdım:d Ama neyse ayıları da severim ama onlar gibi yaşadığım söylenemez, bal sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım yinede kusura bakyayın Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben hazırım 0 2 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Rekorlarla gel bana Yorumla DorothyBabe +1 yıl 12 saat vardır ajdjsm Yorumla
dilalayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben hep hazırım 0 2 Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Sayı alayım Yorumla dilalayyy +1 yıl 16 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
12 saat uyumuşluğum var :D
Allah kabul etsin, nasıl bir gündü öyle:d
Kış uykumdan uyandım
Neyse finale yetiştin dostum
Eyv dostum
En fazlaa 9 saat uyumuşumdur 1 ya da 2 kez, uyku sevmem pek
Kış uykusu dedim 4 buçuk saat uyumuşum ama rahat uykunun tadı yeri başka yahu yabana atmayalım şimdi. Yoksa ortalama 3 saat uyuyorum o ayrı:d
48 saat uyumadan nobet tutup 2 gün boyunca uyudugumu bilirim
Uyanıklığın kadar uyuyorsan o da sıkıntı şimdi usta
uyku düzenim yok diyebilirim
Bi 14 saatim var doktor bey ben de hemşireyim maalesef😅
Sen yay bro biz devam
Ayılar ve ayı gibi yaşayan insanlar😅
Şimdi ayı mı ettin beni, vay beee yaranamayız biz arkadaş
Yok hayır tabikide size demedim
E ama ben de hazırdım:d Ama neyse ayıları da severim ama onlar gibi yaşadığım söylenemez, bal sevmiyorum
Anladım yinede kusura bakyayın
Ben hazırım
Rekorlarla gel bana
12 saat vardır ajdjsm
Ben hep hazırım
Sayı alayım
16
Biz cikamadikki hic
Ben❤ Camış gibi uyurum