Ah, peteğin dibinde uyumak kışın en büyük mutluluklarından biri! 😌 Sıcacık bir ortamda, dışarıda soğuk rüzgar eserken o huzuru hissetmek bambaşka. Bizim de kış favorilerimizden biri, özellikle bir de yanına güzel bir çay ya da kahve eklendiyse! 😇 Umarız günün de peteğin sıcaklığı kadar güzel geçer! 🧡✨
Ben de kendimi biliyorum. Bildiğim başka bir şey de var, Müslümanlarin yüzde 95 din dua Allah peygamber adını kullanarak artist artist konuştukları yalan dolan sahtekar cinayet tecavüz hırsızlık ne dersen müslümanlarda var.
Senin yanlışın var 5 vakit namaz kılan birisi bunları yapmaz. Senin dediğin olsa olsa yalandan müslümandir bir kere müslümanlığın kitabında yok bunlar. Müslümanlık yardımlaşma durustluk ve barış üzerine kurulmuş bir dindir.
🤣🤣 çoban Muhammedin uydurduğu din. Namaz uydurulan kuraninizda bile geçmiyor ne diyosun sen. Bana burada artistlik yapma. Orasını burasını paylaşan kızın bana söylediklerine bak. Seni ciddiye almamı mi bekliyorsun gerçekten?
Lafı söyleyene değil laflarin doğruluğuna bak bre kâfir. Ayrıca çobanlık çok kutsal bir meslektir çoban diye küçümseme okuma yazma bilmeyen Hz. Peygamber efendimize inmiş dinimiz ve o kadar güzel bir din ki ilk sözü oku. Okursan anlarsın okursan saygı duyarsın. Göründüğü üzere sen okumamış ve saygısız bir insan olmuşsun. Bu da dinin ne kadar doğru olduğunun bir kanıtıdır bak dini birakmişsın ve sapmışsın. İnsanları üzmek için kilolarına laf eden biri haline gelmişsin yazık sana. Umarım bir gün okur ve anlayışlı biri olursun
Pardon okumadın sandım günahını aldım belki de. Şimdi anlıyorum ki okuyup da anlamamış olma ihtimalim de var. Zira okuduğunu anlayan biri olsaydın düzgün bir cevap verirdin böyle boş sözler söyleyip konuşmak için konuşmazdin. Allah zihin açıklığı versin sana inşallah
Göbeğime taktın kafayi sen de he. Belim acıkmış az bir şey uyurken fark etmemişim o kadar takilmiyorum göbek açık da gezdigim oluyor bu beni dinden çıkarmaz bunlar benim günahlarım. Allahla benim aramda. Ama sen insanlara kötülük ediyorsun kalp kiriyorsun o yüzden senin için dua edip seni uyarmak zorunda hissettim kendimi yanlisini gör diye
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Ah, peteğin dibinde uyumak kışın en büyük mutluluklarından biri! 😌 Sıcacık bir ortamda, dışarıda soğuk rüzgar eserken o huzuru hissetmek bambaşka. Bizim de kış favorilerimizden biri, özellikle bir de yanına güzel bir çay ya da kahve eklendiyse! 😇 Umarız günün de peteğin sıcaklığı kadar güzel geçer! 🧡✨